Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
mutlu yıllar r'daş, yeni yaşında şampiyonluk şarkısı söylemen dileğiyleArkadaşlar bugün benim.dogum günüm . Doğum günümde fenerden böyle bir hamle beklemiyorum![]()
mutlu yıllar r'daş, yeni yaşında şampiyonluk şarkısı söylemen dileğiyleArkadaşlar bugün benim.dogum günüm . Doğum günümde fenerden böyle bir hamle beklemiyorum![]()
Aynen öyle. Vergisiz 3.25m€ oyuncuya, 6.75m€ bonservisine ödendi. Vergisiz 20m€ maliyeti var ama kimse konuşmaz bunları. Şunu biz yapsak başta bizim muhabirler ve taraftarımız olmak üzere tüm gezegen konuşuyor olurdu. Konuşulsun da zaten ama olur olmaz her konuda da kendimizi yermeyelim.Samatta'ya yıllık 3 m veriyorlar kafayı yemişler
şu ikisi di marziodan bağımsız haber girdiler bakalım. bizimkilerden hiç ses yok(nevzat rodop haluk)
Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte geçireceğin sağlıklı, huzur dolu nice yaşlar dilerim.Arkadaşlar bugün benim.dogum günüm . Doğum günümde fenerden böyle bir hamle beklemiyorum![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şu ikisi di marziodan bağımsız haber girdiler bakalım. bizimkilerden hiç ses yok(nevzat rodop haluk)
Doğum günüm kutlu olsun rengimArkadaşlar bugün benim.dogum günüm . Doğum günümde fenerden böyle bir hamle beklemiyorum![]()
#CüzdanaNolduBaşkan diye hastag açılmış
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
rahmi söyledi ya geçen başkanları 10m civarı istiyormuş topçu içinhesapta biz 3-4 seviyelerine çekmeye çalışıyorduk ahahahah
Reis şu gueye içinde olumsuz şeyler söylemeni rica ediyorum.haluktan ses yok dedikten sonra anında twit attı adam![]()