akşama doğruReis şu gueye içinse olumsuz şeyler söylemeni rics ediyorum.

Hocam bakış açın belki değişir diye söylüyorum çok iddialı değilim bu görüşümde fakat Türkiye gibi bir yerde hiçbir büyük kulup batmaz yıllarca kendi aralarında ekonomik dengeyi döndürüyorlar bari biz taraftarlar muhasebecilik oynamadan futbolun eğlence ve kalite kısmı ile ilgilenelim.kuluplerin borçları milyarlarca dolar sene sonu 50 milyon euro zarar etmezsen de yaklaşık 100 sene borçsuz olursun ki buna da inanmıyorum bu kapital düzende.Bence siz de duygusal bakış açısını keyif kısmına ayırın.Böyle bir dünya yok.
Sene sonunda 50 milyon euro zarar edeceksen şampiyonluğun bir anlamı yok.
Asıl senin dediğin dönemler geride kaldı.
evander seferoviç türevi çöpler lüzumsuzkaan/denayer
müldür
onana/florentino
xeka
evander
vargas
sorloth/seferovic
7 tane adam lazım çıt yok
birebir benzer süreci rize bjk gedsonda yaşamıştık. aleyhimize sonuçlanmıştı. we'll seeKeşke tesadüfen de olsa 1 gün Galatasaray taraftarı mantıklı olabilse.
evander seferoviç türevi çöpler lüzumsuz
Pedroyla ilk gorusmeleri sensi yapmis diye haberler vardi.sensibileyi yolluyoruz sonra italyadan oyuncu almaya çalışıyoruz.bugün sensibile olsaydı belki 48 saat içinde transferi bitirmiştik ilk temas yaptığımız günden sonra.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dede acayip bir tweet atmış ve dalga geçildiyse geçmiş olsun.birebir benzer süreci rize bjk gedsonda yaşamıştık. aleyhimize sonuçlanmıştı. we'll see
umarım tam tersi olur bu sefer