GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 56

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,5K
Sayfa
56/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

giphy.gif

Bizim konuştuğumuzu, görüştüğümüzü bile sanmıyorum. Amatör ruhlu bir futbolcu, bir şekilde ikna edilirdi. İlk çıkan haberlerde de zaten temsilcisi bize önerdi şeklinde yazılmıştı. Bakalım Arsenal ne kadar isteyecek, belki yine bir kiralama olabilir. Yorumlarda da Valencia'nın kimseyle sözleşme imzalayacak parası yok falan yazmışlar.
evet baya çulsuzlar yoksa pedroyu alabilirlerdi. torreira italya ve ispanyada oynamak için ısrarcıydı italyadan alıcı cıkmadıgı için ortada kalmış. valenciaya dusmesi komik cidden

evet baya çulsuzlar yoksa pedroyu alabilirlerdi. torreira italya ve ispanyada oynamak için ısrarcıydı italyadan alıcı cıkmadıgı için ortada kalmış. valenciaya dusmesi komik cidden
Zorlansa kiralık + opsiyon ile bir şekilde alınabilir bence. Ama şöyle de bir şey var Arsenal bonservisi konusunda pazarlık payı pek bırakmıyormuş. Gueye falan bir yana Torreira çok isterdim bizde görmek. Yıllardır hiçbir futbolcuyu bu kadar istemedim, o da hayalden öteye geçemedi zaten 😄

Zorlansa kiralık + opsiyon ile bir şekilde alınabilir bence. Ama şöyle de bir şey var Arsenal bonservisi konusunda pazarlık payı pek bırakmıyormuş. Gueye falan bir yana Torreira çok isterdim bizde görmek. Yıllardır hiçbir futbolcuyu bu kadar istemedim, o da hayalden öteye geçemedi zaten 😄
kiralıktır abi o zaman. brüt 6 7m pound maliyeti var arsenala ondan kurtulmak istemişlerdir. bu herifin maaşı bu kadar yüksek olmasa illa bir yerde alıcı bulurdu kendine tuhaf cidden bu kadar düşmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt