Temsilcisi bizden istediği parayı alabilmek için İtalya medyasını kullanıyormuş. Fenerbahçe hamlesini yapmış, oraya önermiş. Bu gidişle ortada kalırlarEwt, pedro febeye imza atti mi nedir son gelismeler
Temsilcisi bizden istediği parayı alabilmek için İtalya medyasını kullanıyormuş. Fenerbahçe hamlesini yapmış, oraya önermiş. Bu gidişle ortada kalırlarEwt, pedro febeye imza atti mi nedir son gelismeler
Icimi dökecegim kesinlikle katilin
Ortalık Sibel dizisine döndü. Ne olduğu belli değil.Ewt, pedro febeye imza atti mi nedir son gelismeler
Ewt, pedro febeye imza atti mi nedir son gelismeler
Muhtemelen, bonservisini ödeyebileceklerini sanmıyorum. Yaşı genç, mental olarak da tekrar toparlanıyor gibi. Kendisi için en uygun yer yine İtalya'ydı bence, orası olmuyorsa burada kral olurdu ama anlaşılan ya maliyeti bizi aşıyor ya da bizim pek ilgimiz olmadı kendisiylekiralıktır abi o zaman. brüt 6 7m pound maliyeti var arsenala ondan kurtulmak istemişlerdir. bu herifin maaşı bu kadar yüksek olmasa illa bir yerde alıcı bulurdu kendine tuhaf cidden bu kadar düşmesi
Transfer Nöbeti (ARŞİV 30) abi gel burda takılalım.37.sayfada lemina ve andone müjdeleri geliyorPedro mevzusunu ben anlattım yetmedi mi yav
@Kolpa Oğuzhan Liboş yardimci ol arkadasaMarmarisde en Iyi hamam Nerde var
Transfer Nöbeti (ARŞİV 30) abi gel burda takılalım.37.sayfada lemina ve andone müjdeleri geliyor
40 yasinda artik birakmali futbolu![]()
Joseph Minala - Player profile 25/26
Joseph Minala, 29, from Cameroon ➤ Marsaxlokk FC, since 2025 ➤ Defensive Midfield ➤ Market value: €350k ➤ * 24/08/1996 in Yaoundé, Cameroonwww.transfermarkt.com
serbes kalmış
O zaman biz de Plea'yı alalım. Ne iş yapar kendisi?Fener Plea‘yi istiyormus. Acayip bir herif.