Belirli bi noktaya italyan sensi getirmisti zaten pedroyu.Pedro sürecinin ikinci aşaması dedi. Tahminimce Cenk Ergün belli bir noktaya getirdikten sonra Erden Timur kalan süreci yönetiyor olabilir
Belirli bi noktaya italyan sensi getirmisti zaten pedroyu.Pedro sürecinin ikinci aşaması dedi. Tahminimce Cenk Ergün belli bir noktaya getirdikten sonra Erden Timur kalan süreci yönetiyor olabilir
Küsmüş mü beyimiz?HY: "Arayan menajerlere beni pasifize ettiler diyor Cenk Ergün."
bu takıma 11 transfer gerekli
www.gscimbom.com
www.gscimbom.com
Baskın seçim yapıp kaybeden Dursun'u düşününce... BilemedimYok artık. Yönetimdeki tek para veren adamı yemeye çalışan adamlar aralıkta erken seçimde uzar. Erden timura operasyon yapabilecek kalibrede değiller
Dua etsin pasifize etmişler başka birşey yapmamışlar. Soktuğu kazıkların acısı yeni bitti.HY: "Arayan menajerlere beni pasifize ettiler diyor Cenk Ergün."
Cenk Ergün'ün menajerler aracılığıyla söğüşlediği havası oluşuyor bu açıklamalardan sonra..HY: "Erden Timur'un çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum, konuşmam etmem ama ben Erden Timur'u doğru bir isim olarak görüyorum. Galatasaray'a tek para veren adam. Abdülkerim Bardakçı transferinde kendi şahıs çekini verdi. Bu adamdan mı rahatsızlık duydun Cenk Ergun?"