GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 96

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550K
Sayfa
96/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sefer saglikli olsa eyvallahta, daha dun antremanda bandaj takiyor sakatlanmamak icin diye bi haber vardi. Yani antremanda böyle takilan macta en ufak darbede hastanelik olur

Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.

Sakaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttt
1657745709914.webp

Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
Allah sabir ve kolaylik versin renktas. Annene de sifa versin insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt