trollüyorlar ya sayfanın teki de yemiş. forvet hattımız yeterli oyuncu gerek yok acıklamasına göndermedir bu.
O yüzden gecikiyor transferler. Cenk Ergün gider, ne istiyorlarsa verir, alır gelirdi normalde.erden timur transferi cenk ergüne bırakmamış belli ki. kimin yaptığı şahsen umrumda değil yeterki düzgün yapsınlar şu transferleri
Ertemmm

Su ana kadar gundemimizdeki topculardan cenkin transfer gorusmesi yapmadigi tek oyuncu sergioymus, bi tek de o geldi baya ilgincya olay cok basit bu adam maasli bir eleman
goruldu ki taraftar haldun ustunel gibi bu adamlari bas taci yapiyor yonetimin basarisini golgeliyor.
parayi veren adam bunu ister mi?
Erden timur bu konuda hakli bence ki herifin sozlesme acisindan oyle aham sahim bir katkisi a olmadi.
sneijder gibi bir adami getirebilir mi mesela imkansiz.
Erden timur kendisi uygun kontratlarla transfer isini kotarabilirse sinif atlar basarisiz olursa da kendisini yakar bu kendisi icin buyuk bir risk ama herif cok daha buyuk riskler almis hayatinda.
insaat sektorunde varini yogunu bir projeye aktarip altindan kalkmak kolay degil bizimkisi gibi risklerle dolu bir ulkede.
umarim ET basarili olur ve cenk ergun gibi adamlarin da ne kadar balon oldugu sadece Galatasaray isminin arkasinda bir elci olduklari anlasilir.
Seferovic yarın kampta
Joao cumartesi kampta (fb işi yalansa)
6no henüz belirsiz
sağbek henüz belirsiz
stoper henüz belirsiz
Anladığım kadarıyla son durum bu
2 ay önce sallamıştım diye anladım@Hayri Cund 2 ay once soylemistim![]()
belirsizler iyi adamlar olduğu vakit akarız reis
2 ay önce sallamıştım diye anladım
madem para bizden çıkıyor maaşlı elemana emanet etmeyelim dediler herhaldeO yüzden gecikiyor transferler. Cenk Ergün gider, ne istiyorlarsa verir, alır gelirdi normalde.
Olabilir, benim transferim bitirilmedi, onunki bitirildi vs olmuş olabilir. O yüzden bu işleri profesyoneller yapmalı bitersede bitmezsede sen işine bakacaksın.Erden ile Cenk arasinda bariz sikintilar var bence. Dün mac öncesi konusmasinda Cenk bir hayli tripliydi. Haluklar da bahsetmisti.
Sen sadece menejer önerilerine gidersen olacağı o. Menejerlerin sadece bize mi önerdiğin sanıyorsun bu oyuncuları.Herkes bizim ilgilendiğimiz topçulara sulanıyor hayırdır ? Pedro'dan sonra Denayer'a da sulanmalar başlamış. Transfer edilenlere baksan hep bizim eski topçular, biz olmasak ne yapacak bunlar acaba ?
Dün Erdal Hoş Trabzonspor ve Türkiye genelinde transferin nasıl yürüdüğünü şöyle anlattı.Normalde istenilen oyuncuların ilk tercihi Avrupa ve büyük ligler oluyor.O yüzden Türkiye'yi düşünmüyorlar.Turkiye haklarını alan menejerler illaki alacaksanız normal fiyatın çok çok üstüne bu oyuncuları getirebiliriz diyorlar,o paralar da hayal...İkinci olarak önceden konuştukları ve Türkiye'de oynayabileceklerini söyleyen oyuncuları getirebiliriz diyorlar.Sonra da bütün kulüplere bu oyuncuları ve fiyatlarını öneriyorlar.O yüzden de hep aynı oyuncularin ismi geçiyor... Üçüncü alternatif de daha parlamamis scaut transferleri,biz geçen sene 3. yolu seçtik ve o kredimizi tükettik.25 m. euro verdik Nelson harici paralar çöpe gitti, sezonu 13. bitirdik.Bu sene transfer politikamizi bu minvalde okumaya çalışırsak 2. bölümde bize gelebilecek ortalama maliyetli oyuncuların peşindeyiz.Oliviera öyleydi;Pedro,Seferovic, Carvalho da öyle.Bu zinciri kıracak Gueye,Torrera gibi birkaç cılız deneme yapsak da maalesef takımın %90'inin yenilenmesi gerektiği için istediğimiz seviyede kadro kurmamız imkansız.Burak+Terim'in 3. yol transfer+takım politikası bizi çok geriye götürdü bedelini birkaç yıl ödeyeceğiz maalesef.Trdeki menajer tekelinden kurtulmak lazım. Her kulübe aynı oyuncuları öneriyorlar, açık arttırma usulü en çok parayı veren alıyor