GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 129

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,2K
Sayfa
129/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belirsizler iyi adamlar olduğu vakit akarız reis
Beklemekten devreler yandı hocam. Hazırlık maçları da kötü gidince üstüne cila oldu.

Ben hala bu takima sadece ilk 11 değil yedeklerle beraber en az 8 10 oyuncu alinmasi gerektiğini düşünüyorum.

Gidecekler - kiralanacaklar
Cicaldau( 3 4 m ye transfer)
Diagne(maaşının bir kismi odenerek kira)
Mostafa ( franasaya transfer)
Muslera (maasinin bir kismi verilebilir)
Boey (kira)
Morutan ( kira)
Gomis (kira)
Ömer (kira)

Kiralarda amaç maaş yükünden kurtulmak. Piyasa yaparsa da seneye rahat satmak. Bu açıdan bakınca sadece 7 tane yabancı oyuncu gönderilir. Yerine min. 7 tane yabancı gelir.

Beklemekten devreler yandı hocam. Hazırlık maçları da kötü gidince üstüne cila oldu.

Ben hala bu takima sadece ilk 11 değil yedeklerle beraber en az 8 10 oyuncu alinmasi gerektiğini düşünüyorum.

Gidecekler - kiralanacaklar
Cicaldau( 3 4 m ye transfer)
Diagne(maaşının bir kismi odenerek kira)
Mostafa ( franasaya transfer)
Muslera (maasinin bir kismi verilebilir)
Boey (kira)
Morutan ( kira)
Gomis (kira)
Ömer (kira)

Kiralarda amaç maaş yükünden kurtulmak. Piyasa yaparsa da seneye rahat satmak. Bu açıdan bakınca sadece 7 tane yabancı oyuncu gönderilir. Yerine min. 7 tane yabancı gelir.
Mümkünse neden olmasın

Olamaz ya olamaz:

giphy.webp

Dün Erdal Hoş Trabzonspor ve Türkiye genelinde transferin nasıl yürüdüğünü şöyle anlattı.Normalde istenilen oyuncuların ilk tercihi Avrupa ve büyük ligler oluyor.O yüzden Türkiye'yi düşünmüyorlar.Turkiye haklarını alan menejerler illaki alacaksanız normal fiyatın çok çok üstüne bu oyuncuları getirebiliriz diyorlar,o paralar da hayal...İkinci olarak önceden konuştukları ve Türkiye'de oynayabileceklerini söyleyen oyuncuları getirebiliriz diyorlar.Sonra da bütün kulüplere bu oyuncuları ve fiyatlarını öneriyorlar.O yüzden de hep aynı oyuncularin ismi geçiyor... Üçüncü alternatif de daha parlamamis scaut transferleri,biz geçen sene 3. yolu seçtik ve o kredimizi tükettik.25 m. euro verdik Nelson harici paralar çöpe gitti, sezonu 13. bitirdik.Bu sene transfer politikamizi bu minvalde okumaya çalışırsak 2. bölümde bize gelebilecek ortalama maliyetli oyuncuların peşindeyiz.Oliviera öyleydi;Pedro,Seferovic, Carvalho da öyle.Bu zinciri kıracak Gueye,Torrera gibi birkaç cılız deneme yapsak da maalesef takımın %90'inin yenilenmesi gerektiği için istediğimiz seviyede kadro kurmamız imkansız.Burak+Terim'in 3. yol transfer+takım politikası bizi çok geriye götürdü bedelini birkaç yıl ödeyeceğiz maalesef.
2. ve 3. yü birlikte düşünsek olmazmı arada bir iki scout transferide yapabiliriz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mesajı geçen yazdan bugüne atmışsın gibi renkdaş. o 3.lig mevzusu geçen sezonki performansıyla kapandı zannediyordum. kereme tabiki bel bağlamayalım ama iyi topçu olduğu gerçeğini de unutmayalım bence
Bende cok begeniyorum hatta Kerem'ler coğalmali diye düsünüyorum ama mevzu Galatasaray ismi olunca bizim en iyi oyuncumuz,en kaliteli oyuncumuz Kerem olmamalı anlatmak istediğim bu.Kerem kadro kalitesi daha iyi olan takımda bence kendini daha cok gösterecektir Taylan_Berkan_Cicaldau ile değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt