Nedim Tokuyucu
İmparator
takımda genel olarak yetenek sorunu olduğunu kabullenelim
Cicaldau ile aynı tip oyuncu olup benzer istatistikleri yapması korkutuyor bizi.Evander’i hiç izlemedim ama istatistikleri baya iyi görünüyor. Burda istenmemesinin ve itin bir tarafına sokulmasının nedeni nedir.? Ben hariç herkes izledi galiba.
gelen gideni aratıyor malesefgelisme de yok
Frenkie manu da. 85m eurogelisme de yok
carvalhoyu alın orta saha kadayıf gibi
Geçen yazın eli yüzü düzgün 2 orta saha daha alsak ilk 3 yapmıştık yav. 15 puanı taylan ve emre kılınçın angutça pas atarken top kaptırmasıyla verdik.Dün Erdal Hoş Trabzonspor ve Türkiye genelinde transferin nasıl yürüdüğünü şöyle anlattı.Normalde istenilen oyuncuların ilk tercihi Avrupa ve büyük ligler oluyor.O yüzden Türkiye'yi düşünmüyorlar.Turkiye haklarını alan menejerler illaki alacaksanız normal fiyatın çok çok üstüne bu oyuncuları getirebiliriz diyorlar,o paralar da hayal...İkinci olarak önceden konuştukları ve Türkiye'de oynayabileceklerini söyleyen oyuncuları getirebiliriz diyorlar.Sonra da bütün kulüplere bu oyuncuları ve fiyatlarını öneriyorlar.O yüzden de hep aynı oyuncularin ismi geçiyor... Üçüncü alternatif de daha parlamamis scaut transferleri,biz geçen sene 3. yolu seçtik ve o kredimizi tükettik.25 m. euro verdik Nelson harici paralar çöpe gitti, sezonu 13. bitirdik.Bu sene transfer politikamizi bu minvalde okumaya çalışırsak 2. bölümde bize gelebilecek ortalama maliyetli oyuncuların peşindeyiz.Oliviera öyleydi;Pedro,Seferovic, Carvalho da öyle.Bu zinciri kıracak Gueye,Torrera gibi birkaç cılız deneme yapsak da maalesef takımın %90'inin yenilenmesi gerektiği için istediğimiz seviyede kadro kurmamız imkansız.Burak+Terim'in 3. yol transfer+takım politikası bizi çok geriye götürdü bedelini birkaç yıl ödeyeceğiz maalesef.
BlöffFORVET geliyor ulan uyanınnnnnnnn
Bu da MI kaçtı? Bu kaçsın zaten 50 kulübe önerdiler kimse istemedi. Yılda 3 maça çıkan adamı napıcaz?Bu da kaçtı. Öyle cüzdan sallamakla olmuyor bu işler Dursun bey.
FORVET geliyor ulan uyanınnnnnnnn