Nedim Tokuyucu
İmparator
Transferi kapattık, çünkü transfer edecek kimse kalmadıYine noldu yau
Transferi kapattık, çünkü transfer edecek kimse kalmadıYine noldu yau
Bizim oyuncu havuzumuz neden 13 isimden olusuyor yawTransferi kapattık, çünkü transfer edecek kimse kalmadı
Davila gelse de yeni bi liste sunsa diye bekliyozBizim oyuncu havuzumuz neden 13 isimden olusuyor yaw
30una kadar iyi olupda sonradan sican yokmu , sirf bizim bu muhabbetimizden dolayi son 3 maçına baktim 90 dk herif sahada yok.yaw italyada 3 senede 60 gole katkı verip milli takıma kadar yükselen herif burada teneke mi bağlayacak ? son 3 4 sezonda 3000 4000dk oynamış bir de bitik falan desen öyle bir durum da yok
Adsdebadou ndiaye nerede
ETOBO ister misinDavila gelse de yeni bi liste sunsa diye bekliyoz
dualarınız kabul olur da fb alırsa görürüz performansını30una kadar iyi olupda sonradan sican yokmu , sirf bizim bu muhabbetimizden dolayi son 3 maçına baktim 90 dk herif sahada yok.
Taylanla berkandan iyidir demek istersim lakin aynı bokun laciverti ama iş oraya gidiyorETOBO ister misin
Büyük ölçüde katılıyorum ama kanatlarımız Yunus-Kerem, görünen forvet sakatlık riskli Seferovic -kaldı ki mükemmel bir bitirici değil-. Orta sahadan kaç sezondur skor katkısı alamıyoruz, ön hattımızda orta sahadan skor bulamadığımız takdirde skoru tek başına çekebilecek seviyede değil. Denizlispor maçı hala hafızalarda, ne kadar servis yaparsan yap kalenin içine topu sokamıyoruz. Atılan gol olmadıktan sonra ligde şampiyon şansın yok.Giuliano 15 attida ne oldu? Futboldaki 9.5 numara kadar aldatici bir mevki yok. Nokta santraforun olucak, kanatlarin orta saha ozellikli yada servisci adamlardan olucak, sonrada verim alicaksin. Atilan golun onemi yok takimin birinci ihtiyaci orta sahada takimi yonetecek bir beyin ise.
dualarınız kabul olur da fb alırsa görürüz performansını
Başka isim niye yok ki. 6 aydır niye pedroya takılı kaldık, yönetime seçilen fanusa alınmış önüne ne sunulsa onla yetiniyor gibi davranıyorPedro mevzusunda menajer tarafı blöf peşinde
Bizimkiler de Evander mevzusuyla blöf peşinde
İşin sonunda kim kazanacak bakalım.