GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 161

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,3K
Sayfa
161/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay beee, radikal kararlar taylan berkandan vazgeçmekmiş meğerse, bravo ayakta alkışladım vizyonunuzu !

Demek ki hazırlık maçlarında iyi oynasalar b.ku yemiştik ha ! Tabi haber taraftarın gazını almak değil ise.

Radikal karardan anladığım kadarıyla ekonomik olarak açılacağız gibi duruyor Gueye için 3 m euro veriyorsak 4 m euro'ya çıkıp imza parası da veririz gibi duruyor ya da Pedro için menajerinin istediği ücretlere çıkar bitiririz radikal kararın başka açıklaması yok.

Cenk Ergün pasifize edilmeseydi Carvalhoyu, Pedroyu, Müldürü alacaktı bence. Pahalı olacaktı ama net adamlar olacaktı. Şimdi menajerler onu önerdi menajerler bunu önerdiye döndü iş.

Net adamları bulup da almazlarsa bu transferlerden daha da pahalıya patlayacak bu sefer

Cenk Ergün pasifize edilmeseydi Carvalhoyu, Pedroyu, Müldürü alacaktı bence. Pahalı olacaktı ama net adamlar olacaktı. Şimdi menajerler onu önerdi menajerler bunu önerdiye döndü iş.

Net adamları bulup da almazlarsa bu transferlerden daha da pahalıya patlayacak bu sefer

ben biraz geride kaldım herhalde

bu cenk ergünün pasifize edilmesi hikayesi nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt