Nedim Tokuyucu
İmparator
Gueye için bi büyük boy gömerimgueyeyi bekliyoz işte.joao pedro ve seferovic için degmez
Gueye için bi büyük boy gömerimgueyeyi bekliyoz işte.joao pedro ve seferovic için degmez
Reis hepsinin fesih bedeli zaten 15i geçer.Koç ilk hamlesini kim inceyi napoliye satin alarak yapacak işte. 1-2 böyle transfer daha yapar hepsinin fesih bedellerini öder yollar
Baştan beri olması gereken buydu önce güçlü merkez sonra çevresi örülür ama geç kalıyoruz.
Orta sahada yer işgal etmekten başka bir işe yaramayan adamların gönderileceğini çıkarabiliriz buradan. Olması gereken oOliveria
6
8
10
Olacakmış ortasahamız, ufak at horse
17-20 konusuluyor. Ustunu koç tamamlicak isteReis hepsinin fesih bedeli zaten 15i geçer.
Kim de çift hane edebilir fiziği ve hızından dolayı. Katakulli olmasa da 10-12si var.
Avusturyada ikamet eden var mı forumda
radikal kararlar alınacaktır
Avusturyada ikamet eden var mı forumda
Lan evanderi alabileceklerine inanıyorsun yani.Bıktım ya ben transfer takip etmiyom kimi istesem uçtu gitti şimdi giderler evander falan alır şampiyonluk beklerler
Ekli dosyayı görüntüle 168078cimbombomun cocugu hojlund
19 yaşında solak boy 1.85 , Eren ile iyi yedek olurdu, bütün forvetleri gonderebilsekEkli dosyayı görüntüle 168078cimbombomun cocugu hojlund
?Sefeeeeeerrrrrrr