Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Muslera
Mert Denayer Nelsson Pwa
Carvalho Sergio
Yunus Pedro Kerem
Seferovic
Şu kadro iş yapar
Mert Denayer Nelsson Pwa
Carvalho Sergio
Yunus Pedro Kerem
Seferovic
Şu kadro iş yapar
Canim cekti, baklava borcun var bana.Baklava Balper Altun

yunus kerem kanatları bir iş yapamazMuslera
Mert Denayer Nelsson Pwa
Carvalho Sergio
Yunus Pedro Kerem
Seferovic
Şu kadro iş yapar
O zaman denayer yerimede Kaan kerem yerinede Vargas çekelimyunus kerem kanatları bir iş yapamaz
yunus kerem kanatları bir iş yapamaz
bayramda 1 tepsi bitirdim. transfer yokken baklavanın bile tadı olmuyor üstatCanim cekti, baklava borcun var bana.
HallederCarvalho - Oliveira
bu orta saha bizim sorunlari halletmez. Bize en az 2 orta saha oyuncusu gerek, bu saatten sonra paraya kiyacaksak Gueye icin versinler o paralari.
Canim cekti, baklava borcun var bana.
yunus>kerem açık şekilde. keşke kerem'e çift haneli bir teklif gelse de satsak, yerine de hayvani bir hücum oyuncusu alsak :/yunus kerem kanatları bir iş yapamaz
farkkettin mi üstat marcaoda iş bulup yurtdısına yerleşen türko mutluluğu varDaha çok Rekik, Marcao ve Fernando'ya öğretiyormuş gibi görünüyor![]()
beograd'da izlediydim o maçı heyt be :/bilen bilir underdog forvetlerden mitroglou'nu hayvan gibi istiyordum bir zamanlar. geldi akhisar'a son sn şampiyonluk golünü attı sirtakisini yaptı gitti.
bir benzeri seferoğlu sıtkı'ya karşı hissediyorum. muhtemel genel kariyeri b.k gibi geçecek ama çok önemli bir golü var yazın bir kenara :/
Öyle, diğer videolarını da görmüştüm. Bayağı mutlufarkkettin mi üstat marcaoda iş bulup yurtdısına yerleşen türko mutluluğu var