GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 172

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,4K
Sayfa
172/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim cok calisti hem secim surecinde hem ikinci secim surecinde hem rol bolusurken hem transfer yaparken hatta bayram tatili bile yapamadilar listeyi netlestirebilmek icin bu yuzden muhtemelen Tostos Baskan izin verir yonetim kurulu soyle iki hafta dinlenir ondan sonra surec daha saglikli isleyecektir. Bu takimin zaten iki transferle cehresi degisir ki Akbaba ve Yunus da yeni transfer gibiler unutmamak gerek

Buldum Bazoer Bence :D
24103.jpg

muslera övüp bol bol genç topçu seviciliği yaparsan 155'i ararım
Nedense FT destekcilerine biatci diyip pesine takilip sabahtan aksama komplo teorileri uretenlerin yuzde sekseni Muslera biatcisi!! Adam sezonda 7-8 maci dogrudan rakibe hediye ediyor onun disinda da ekstra is belki 1-2 mac yapiyor ama bayiliyorlar!! Bir de kamyon yukuyle para aliyor paragozluk ve yiyicilikle sucladiklari FT gibi gitmesi istendiginde parasini birakip gitmiyor da!!! Silik kaptanligi yuzunden sahada yasadiklarimiz da cabasi

Kocuk
Omar Nelsson Abdulkerim PvA
Oliveira Taylan Berkan
Yunus Diagne Kerem

Gecen sene Barcelona'yi az daha eleyen takima cok iyi kaleci ve sag kanat geldi. Cicaldau etkisiz kaliyordu cok daha iyisi geldi. Marcao buyuk kayip ama Abdulkerim yerini doldurabilecegini gosterdi. Bu takim hakkinda karamsar olmayalim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt