@Keramettin TANRIVERDİ paredes ve danilo perreira da psg kadrosunda abi.vitinhayı aldılar.renato sanchesi de acıklyacaklar
!şjahsjdhadasdasd
yönetim strateji değiştirmiş. basına artık isim sızdırılmayacakmış. gueye pedro transferlerinden sonra bu kararı almışlar
Facetime ne Lan. Türkçe konusunHY: Bugün transfer edilmesi düşünülen 2-3 oyuncuyla FaceTime görüşmesi yapıldı. 1-2 gün içinde 1-2 oyuncunun bitirilmesini bekliyorum
Yanlışlıkla transfer yapacakları oyuncunun adını da unutmasınlaryönetim strateji değiştirmiş. basına artık isim sızdırılmayacakmış. gueye pedro transferlerinden sonra bu kararı almışlar

Sapık koğuşuna koymuslar@Serhan G. Veren kankam adam mı vurdu ya kaç gün mapus aldı
Bu haluk la gokhanin birkac gündür sürekli sağlamalarının sebebi bu. Bilgi alamayinca deliriyorlar hemen yonetim kötüleme.yönetim strateji değiştirmiş. basına artık isim sızdırılmayacakmış. gueye pedro transferlerinden sonra bu kararı almışlar
bugün böyle bi twit gördüm ank kaynaklı ardından yine ank kaynaklı sıcak paranın kaana akıtılacağı twitiyönetim strateji değiştirmiş. basına artık isim sızdırılmayacakmış. gueye pedro transferlerinden sonra bu kararı almışlar

Hiç haz etmez öyle şeylerdenSapık koğuşuna koymuslar
Ağam sen niye az yaziyorsunbugün böyle bi twit gördüm ank kaynaklı ardından yine ank kaynaklı sıcak paranın kaana akıtılacağı twiti![]()
Gökhan dinç dinleyeceğime evde yastığı izlerim
gs 1.5 ay uğraştı fener 2 günde bitirdi diyor
1.5 ay bi transferle niye uğraşılır biri açıklasın, ulan ben fmde bile iş 1 haftaya uzayınca sg çekiyorum topçuyags 1.5 ay uğraştı fener 2 günde bitirdi diyor