Yeni nöbeti sen acacaksan bir gusul abdesti al öyle aç. Nacinin sonunu gördük. Hep bir pedro imzalasin fenerle sonra sen açSXCASCSCXVDASVACXA
Yeni nöbeti sen acacaksan bir gusul abdesti al öyle aç. Nacinin sonunu gördük. Hep bir pedro imzalasin fenerle sonra sen açSXCASCSCXVDASVACXA
bu nobet bitmeden 1 transfer bitecekYeni nöbeti sen acacaksan bir gusul abdesti al öyle aç. Nacinin sonunu gördük. Hep bir pedro imzalasin fenerle sonra sen aç
Nöbete girince tüylerim diken diken oluyor knka lütfen beni buraya etiketlemeTransfer olacagi yok , @Doruk Ata TANRIVERDİ 2-3 garı fotosu atta bakak
Bilmiom onu görmedim, dün merak edip youtubedan videolarına bakmıştımSergenin attığı o videoda topu nasıl çıkartıyor defanstan. Topçu dediğin öyle olur. Ne gol atmış görünüyor ne asist yapmış görünüyor.
Antalya ilk maç 3 kere öper bizi3 hafta sonra lig basliyormus , bu kadro ile lige girersek bizi Iffet yaparlar
Haji de gelmek üzereymiş Taylan Berkan orta sahası yaparsak 2 golü varAntalya ilk maç 3 kere öper bizi
hayri Mansfield
tostos abimin transfer listesi gibiBilal Bayazıt, Onur Bulut, Lionel Carole, Joseph Attamah, Majid Hosseini, Olivier Kemen, Emrah Başsan, Andrea Bertolacci, Gustavo Campanharo, Mame Thiam, Mustafa Pektemek
bizi alt edecek kadrolardan yalnızca biri
Acaba hangi şanslı takım taraftarı sevinecek?bu nobet bitmeden 1 transfer bitecek

en son actigin nobete baktim da soyle birseye denk geldimNöbeti ben açayım mı elim ugurludur bilen bilir
GscimbomMobile
bu başlıktada kap gelmediğine göre danyal admine bir daha konu açtırmayacağız
@Keramettin TANRIVERDİ videoda ayazı izle abi.serdar kellecinin üzerinde çok durdugu bi isim.playmaker kanat.yunusu da geçecek belki.golü atan cocukta cok yakın zamanda a takım görmesi beklenen biri.konusunu actım,adı recep yalın dilek.yıllar sonra beklenen forvet belki de,kraldan sonraSergenin attığı o videoda topu nasıl çıkartıyor defanstan. Topçu dediğin öyle olur. Ne gol atmış görünüyor ne asist yapmış görünüyor.