GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 360

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,3K
Sayfa
360/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rahmetli canaydının GS tvde bi dernekte sanırım,mikrofonlara avrupanın en büyük10 numarası lincoln artık Galatasarayda diye acıklması vardı.hatırlayan var mı?o videoyu bulamadım

sonuç :

1657921438840.webp

Bu ali Koç 4 senede 110 tane oyuncu aldı tek bir kupa göremedi. Kendi kendine yıldız taktı bide:) tribünden taraftarların üzerine atladı adam hala almaya devam ediyor:) beterin beteri vardır arkadaşlar şükür edelim.

Pedro için açık artırmaya girmememizi doğru buluyorum bunda bir sıkıntı yok. Kulübün parası çar çur edilmesin OK.

Fakat Alan'ı alamayıp daha sonra sıkışınca son dakikada Diagne gibi o mevkide çok daha kötüsüne 3 katı para verince de öncesinde yaptığın ekonominin bir anlamı kalmıyor. Eğer dirayetli durulacaksa B,C planları hazırsa sorun yok. Oyuncunun kampa yetişip yetişmemesi de benim gözümde çok sorun değil, hatta yaz kampını Avrupa'da bir takımda yiyip son dakikada bize gelse çok daha iyi. Fatih Terim'i çok severim ama o da dahil olmak üzere hiç bir Türk hocanın iyi sezon öncesi kampı ve antrenman yaptırdığına inanmıyorum.

Örnek yaz kampını Roma'da geçirip bize son dakikada gelen Nzonzi ilk 10 haftada takımın en diri adamıydı. Sonra o da burada idman yaptıkça temposu düştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt