Emrah Duvar
Taçsız Kral
çoktan başlamıştır15. dkda ana avrat küfür etmeye başlar içinden ben nereye düştüm lan diye
çoktan başlamıştır15. dkda ana avrat küfür etmeye başlar içinden ben nereye düştüm lan diye
Burda da başlarlar vasat alt lig oyuncusu vb diye hocam15. dkda ana avrat küfür etmeye başlar içinden ben nereye düştüm lan diye
Yanında aytaç taylan berkan oynayacaksa geldiği gibi kaçar yarın burdanAllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Adam gider canlı yayın açar bakar keyfineCatne agir antremanlardan kacti. Baslarim parasina dedi.![]()
Başakşehir yöneticilerine Imperius laneti mi yapıcaz nasıl ikna edicez Taylan'ın futbolcu olduğunaTaylan ile Başakşehir den Berkay ı takas yapsak bir taşla iki kuş vurmuş oluruz
Özgüven kazanmak istiyorsa maaşina bakmasi yeterli onun yaşindakiler kazanamiyor birçogu o parayi.Hem para vericen hem özgüven kazandirican vay beMorutanın özgüvenini kazanması lazım da ya sivasta kaybolacak gidecek ya da kendini toparlayacak.. kaybolup gitme riski daha yüksek mental açıdan kuvvetli mi değil mi belli olacak..
Mustafa sarp ve barış dahami iyiyditaylan-berkan-cicaldau orta sahası 1905'ten beri gördüğümüz en rezil en kepaze orta sahadır.