Hep Fenerin çöplerini alıyorsunuz bir kere de bizimkini alın derizBaşakşehir yöneticilerine Imperius laneti mi yapıcaz nasıl ikna edicez Taylan'ın futbolcu olduğuna

İnşallah yönetim de böyle düşünmüyordur Yunus

Diğer takımların yerellerinde maldini yok hocam. Yedek için uygun oyuncular gitmesi söylenen oyuncular
bu orta sahadan iyiydi yavMustafa sarp ve barış dahami iyiydi
Tam 1 cop JJ dogru duzgun oynatmaz bileYa iyi olan adamlara cidden iyi dersin de Fenerli Crespo için aşırı PR yapılıyor yok Atletico falan baya ağır adam. Carvalho’ya ağır falan diyoruz ondan da ağır adam. Bize gol attı diye yürüdü gitti oradan
Kronolojik olarak "Aysal'dan sonra" demiştim renktaş.1) Aysal, 2) MC diyorsan Ozhan Canaydin'dan oncesini bilmiyor olman lazim ki Yarsuvat gercegi var. Her neyse Galatasaray Lisesi'ni ve bir egitim kurumu olarak Galatasaray'i kucumsemeyin bize oyle baskanlar gelmistir ki ulkeyi yonetseler su an Avrupa Birligi'ndeydik.
Taraftarin bir nebze sucu var evet ama boyle bakarsak taraftar hep suclu zaten yonetimin isi taraftari da yonetmek. Scout ekibi kimi onerse dusuyordu arayip tarayip Tetteh buldular 7m'ye kadar cikmistik adamlar fazlasinda diretmese bizdeydi.
Oyuncu yetenekli bana göre tartışılmaz ama psikojik yapı her işte olduğu gibi burada da çok önemli.. alınış sürecindeki demeçlerinden beri mental olarak çok güçlü olmadığı ortada. para yeteneği olduğu için verildi.. zamanında emre mora iyi takımların ciddi paralar ödediği gibi..Özgüven kazanmak istiyorsa maaşina bakmasi yeterli onun yaşindakiler kazanamiyor birçogu o parayi.Hem para vericen hem özgüven kazandirican vay be![]()
Renktaş herhangi bir Anadolu kulübü başkanı olsan Ömer Bayram'ı alır mıydın?Ömer Bayram, Aytaç bunları göndermek kolay die düşünüyorum. Anadolu takımlarında oynabilirler. Bide bizden aldıkları paraları verebilir o takımlar. Biri 6 diğeri 7 alıyordu galiba.
He yanlis anlamisim. Tabii yani Yarsuvat sonucta gecici biriydi onu katmazsak BKronolojik olarak "Aysal'dan sonra" demiştim renktaş.
var cesitli rezillikler yasadik sahada, Dursun var ki resmen peskes ve sogus show yasatti elbette M.Cengiz bunlarin hepsinden iyiydi ama bunlardan iyi olmak marifet diyemem vallahi.