nah mate i sense transfers like feg belh fernand ndiya stuff
its comin innit
Dun baya Roma taraftar forumu vs. gezdim yorum okumak icin. Diawara da Fonseca'yla baya iyiymis ilk 6 ay. Orta sahada ikili oynuyorlarmis genelde yaninda Cristante oluyormus. Sonra sakatlanmis cok iyi donmemis. Toparlar gibi olmus ama akabinde bir daha sakatlanmis. Ondan sonra da dikis tutturamamis oynamamis bile dogru duzgunÖnerimi tekrar yapayım o zaman, gidin Manor Solomon'u alın. Fonseca ile oynarken 2. forvet gibiydi ve çok başarılıydı. 8'e falan biter, bu şartlarda müthiş iş olur.
slmufuk merhaba
Balotelli + kouame midir neyse o gelsin gomisi de yollayalım arkalarında bozokla eren rotasyona oyuncusu olsun. Büyük takımız diyorsak böyle 3 tane kalite santrafor bulundurmak lzım kadrodaDiagne gittiğine göre BALOTELLİ der kenara çekilirim
SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kent transferinde aracı olur musun sato reis?dursunun başkan olduğunu düşünürsen o sesi bastırır muht..
Harit hadi olabilir derim ama Evander nasıl komisyon transferi oluyor? Kendi ligi ve takımında adam döktürüyorEvander ve Halit transferi net komisyon transferi ya başka acıklaması yok. Ulan madem o paralara çıkabiliyorsunuz başka adam mı yok.
Doldur bosalt neDoldur bosalt da da söyledim Ben Morutanin yerini dolduracaklarini sanmiyorum bir doldur bosalt daha olsa da bir daha söylesem
yeni 10 numaramız h.o
Harit niye beğenilmiyor anlamadım, taraftarı heyecanlandıracak bir yeteneği var ama faslı olması sanırım belhandayı çağrıştırıyor milletin tahammülü kalmamışharit fena herif değil , bi maçını izlemiştim denk gelip, sahada ilk ilgimi çeken kendisiydi

kral uefada oynayan, zırt pırt hoca değişmeyen istikrarlı bir kulüp. parasını da ödeyecekler. ligde kiralayacağın daha mantıklı tek takım ads olabilirdimorutanı kiralayacak gs düşmanı olmayan bir kulüp bulamadınız mı yahu yazık cidden yazık
Gamsız ve disiplinsiz yetenek bu ikisini kapatamaz isterse Messi olsun süreklilik de yokHarit niye beğenilmiyor anlamadım, taraftarı heyecanlandıracak bir yeteneği var ama cezayirli olması sanırım belhandayı çağrıştırıyor milletin tahammülü kalmamış
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evandere o kadar soğuk değilim araftayım. Yazarken tereddüt ettim biraz ama Halit beyinsizin teki o çocuktan Bi yol olmaz.Harit hadi olabilir derim ama Evander nasıl komisyon transferi oluyor? Kendi ligi ve takımında adam döktürüyor