Emre Denli
Aslan Üye
İyi mi bu adam ben ilk defa duyuyorum 28 yaşında oluşu felan ne bileyim içime sinmedi pek.Miçooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
İyi mi bu adam ben ilk defa duyuyorum 28 yaşında oluşu felan ne bileyim içime sinmedi pek.Miçooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
2 kat hatta 3 kat daha ucuz olur Harit'in bonservis ve maaş total 18 m euro bulur Vargas total 8 m euro bitiririzVargas, Harit'ten daha ucuz olmaz mi?
yap matematik o zaman vargas için klub 5m istiomuş2 kat hatta 3 kat daha ucuz olur
![]()
Senin ta...aklarına beron yetmez be geldi dediler geldin ,krailık git dediler gittin,sözleşmeni dondur dediler dondurdun hakkın yendi bu takımda belkide enson gidecek adam sensin ... senden faydalanamayanlar düşünsün yazık
b adam pahaı gelmicekse ok.
BTC var bizdeİyi mi bu adam ben ilk defa duyuyorum 28 yaşında oluşu felan ne bileyim içime sinmedi pek.
Kulüp 5 istiyorsa 4'e bitirirsin Harit için minimum 8 isterler oyuncu 2.5 m euro'dan aşağı da maaş almaz Vargas 1.3-1.4 m euro civarı çözeriz totale vurduğun zaman 4 senelik sözleşme de Vargas 9.6 m euro yapar Harit 18 m euro yaparyap matematik o zaman vargas için klub 5m istiomuş
Onlar varda gelen gideni aratmasınBTC var bizde
tamamdır hemen mail atalımKulüp 5 istiyorsa 4'e bitirirsin Harit için minimum 8 isterler oyuncu 2.5 m euro'dan aşağı da maaş almaz Vargas 1.3-1.4 m euro civarı çözeriz totale vurduğun zaman 4 senelik sözleşme de Vargas 9.2 m euro yapar Harit 18 m euro yapar
Sergio harici 3 ortasaha denmişti sanki. 1 tane kreatif 1 tane önlibero bir de bu galiba.b adam pahaı gelmicekse ok.
6/8 oluo. dribling var. oyun zekası var. dikini yılan ve sert pas gömüo paso