Nedim Tokuyucu
İmparator
@Cihan Ağzıkara talipti 9'a.Yeni konuyu kim açmalı dersin
Kanka speyse konu buldumBen açıcam tabii ki, size kalsa takım kurudu.
Hemi en iyi hemi en uygun transfer öylemi? Kim mis bu iyi olupda uygun olan oyuncular? Kimsenin istemedi arti 30 yasinda olan sorunlu cöpler mi?
bundan biraz bahsetmiş idimKanka speyse konu buldum
Futbolun insanlardaki psikolojik etkisi üzerine birkaç kelam edilebilir
Transfer gelmiyo diye sinir stres sahibi olmak,hakem hata yapınca öldürmek istemek,takıma biri bişey dese kavgaya tutuşmak,futbolcu gelince yüzbinlerce kişi karşılamaya gitmek
Çok garip değilmi yaw çok tehlikeli bu durum
bi ara bütün tekliflere 1m veren GS geldi aklıma
güzel zamanda açacaksın kesin sana 2 transfer gelirBen açıcam tabii ki, size kalsa takım kurudu.
Cihanım uğursuz adamdır@Cihan Ağzıkara talipti 9'a.
siyah şort yasaklansın artık!!!
11 yıllık üyeyim 1 kez açamadımgüzel zamanda açacaksın kesin sana 2 transfer gelir
Cihanım uğursuz adamdır
Gelecek sefere gündeme ekleyelim. İngilizler bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştı geçmişte, maçı kaybedince bir sonraki maça kadar kendini mutsuz hisseden bir çok insan varmış mesela.Kanka speyse konu buldum
Futbolun insanlardaki psikolojik etkisi üzerine birkaç kelam edilebilir
Transfer gelmiyo diye sinir stres sahibi olmak,hakem hata yapınca öldürmek istemek,takıma biri bişey dese kavgaya tutuşmak,futbolcu gelince yüzbinlerce kişi karşılamaya gitmek
Çok garip değilmi yaw çok tehlikeli bu durum
Ben 2 kere açtım açmaz olaydım. Uğursuzsan uzak dur karşim11 yıllık üyeyim 1 kez açamadım
lan hiç açmadım ne bileyim uğursuz muyum değil miyiz!!Ben 2 kere açtım açmaz olaydım. Uğursuzsan uzak dur karşim
rabbim nasip etmiyorsa vardır bi hikmetilan hiç açmadım ne bileyim uğursuz muyum değil miyiz!!