Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
Bu adami simdi belese mi yolluyoruz
20 yıldır ülkenin değişmesine de nasip etmiyor mu o zamanrabbim nasip etmiyorsa vardır bi hikmeti![]()

Bu adami simdi belese mi yolluyoruz
Ikisi de Valencia'ya gider bence. Zaten bunlar Gattuso'nun has adamlari. Belki Belmas cidden Gattuso icin ugrasirken gundemimize gelmislerdir.Bu arada Pedullah reis demme ve politano ile ilgilendigimizi 20 gün önce söylemis Politano bir ihtimal ?
aman dur yav o işe rabbimi karıştırma20 yıldır ülkenin değişmesine de nasip etmiyor mu o zaman![]()

Bide öncelik değil çıktı. Ulan önceliği söylesene o zaman.
beni niye karıştırıyon lan o zaman. Daha iyisi mi varı denemeden bilemezsinaman dur yav o işe rabbimi karıştırma![]()

ya bu Rodop istisnasız bütün yönetimleri taraftara karşı koruyor. Hani atıyorum taraftar Evander istiyor olsa Harit i alsak; Evander öncelik değildinin sanki palavrasını önceden hazırlıyor şu anda. He bir de bunlar öncelik değilse Dybala filan getirecekler herhalde.
Evander öncelik değil
Harit öncelik değil
Midtsjö öncelik değil
Ama görüşüp duruyoruz, herhalde ok deseler durun önceliğimiz bu değil diyeceğiz.
Evander mitco demme bu gibi adamlari almayin yazik paraya pula takimda 8 yabanci olsun hepsi a kalite olsun git sorlotha bas parayi git saglam bir 6 numaraya bas parayi talsica gibi birine bas parayi 3 yabanci yeter geriye kim aliyorsan al ucuz yollu bu uc adam zaten takimi tasir 14 yabanci alsan ayni paraya gelecek bunu cozemiyorlarmi anlamadim
Aynen öncelik değil dediği adamın bonservisi 10 m euroya bu Rodop istisnasız bütün yönetimleri taraftara karşı koruyor. Hani atıyorum taraftar Evander istiyor olsa Harit i alsak; Evander öncelik değildinin sanki palavrasını önceden hazırlıyor şu anda. He bir de bunlar öncelik değilse Dybala filan getirecekler herhalde.
Admirim 10 bin olduğununda umarım aktif olursunBen açıcam tabii ki, size kalsa takım kurudu.
Sakat sureklitierney ?
O da eskidendi şimdi millet barut fıçısı çakmak çaksan havaya uçar. Herkes de yüksek gerilim hattı var.Hiç akıl karı değil bu durum üstat
Tek keyfi futbol verdiği için fazla bel bağlamış görüyorum insanları
Örn biri sana sövse hiç umursamayacakken aleyhimize hata yapılsa hakemi gözünü kırpmadan öldürebilecek sinire sahip oluyosun o yüzden dedim
Euro kuru 18 avusturyalarda takılıyor reis adam işte. Bu korumalar yuvarlak cümleler hep paraya bu Rodop istisnasız bütün yönetimleri taraftara karşı koruyor. Hani atıyorum taraftar Evander istiyor olsa Harit i alsak; Evander öncelik değildinin sanki palavrasını önceden hazırlıyor şu anda. He bir de bunlar öncelik değilse Dybala filan getirecekler herhalde.