Noldu lan senin mi gözün vardı yeni konudaAdmirim 10 bin olduğununda umarım aktif olursun
Noldu lan senin mi gözün vardı yeni konudaAdmirim 10 bin olduğununda umarım aktif olursun
Açabilirsin ama transfer gelmezse 30 sene bankonuyu ben acmaliyim
Baaaakankonuyu ben acmaliyim
10m umuz yok dese her iki taraftan da tepki görmez aslında ama bizde kötüyü söylemekten korkup onu süsleyip, gizlemeye çalışan bir medya mevcut.Aynen öncelik değil dediği adamın bonservisi 10 m euro![]()
konuyu ben acmaliyim
Ya Dursun Ronaldo ile gorusuyoruz dese utanmadan paylasacak adamlar bunlar .
Evander öncelik değil
Harit öncelik değil
Midtsjö öncelik değil
Ama görüşüp duruyoruz, herhalde ok deseler durun önceliğimiz bu değil diyeceğiz.
Matheus Pereira, Al Hilal başkanıyla tartışmış. Al Hilal fotoğraflarını silmiş. (Kontrol etmedim). Alabileceğimizi sanmıyorum ama yoklanabilir.
Açabilirsin ama transfer gelmezse 30 sene ban
Yoo admirim ne münasebet like atacaktımNoldu lan senin mi gözün vardı yeni konuda
Konuyu hızlıca 10 bin yapmak için Mustafa Gürpınar dahil bütün üyeler aktif davranabilir
Hakan'a 30 sene saplamak ister misinKonuyu hızlıca 10 bin yapmak için Mustafa Gürpınar dahil bütün üyeler aktif davranabilir
Ben bir gariban olarak mıh yetkisi istemiyorum dün 15 uyarı puanıyla Ahmet ustayı galiba mıhladım içim sızıladıHakan'a 30 sene saplamak ister misin
Emre Niğde civarı pasif arıyordu en son. Üstüne bu mesaj hoş olmadıHakan'a 30 sene saplamak ister misin
Aga git Cihangir'de konus bunu GSC Space'inde kafa acmayin. Biz Cim Bom delisiyiz iste yapacak bir sey yok olan olmus birbirimizi bulmusuz git psikoloji spacelerinde sosyoloji spacelerinde konus bu konuyuKanka speyse konu buldum
Futbolun insanlardaki psikolojik etkisi üzerine birkaç kelam edilebilir
Transfer gelmiyo diye sinir stres sahibi olmak,hakem hata yapınca öldürmek istemek,takıma biri bişey dese kavgaya tutuşmak,futbolcu gelince yüzbinlerce kişi karşılamaya gitmek
Çok garip değilmi yaw çok tehlikeli bu durum
AKTİFEmre Niğde civarı pasif arıyordu en son. Üstüne bu mesaj hoş olmadı