Umut Işık
Tek Yumruk
Harit daha pahalı olur kiralık + zorunlu 8 m euro opsiyon + 2.5 m euro maaşJoao Pedro'ya son bir hamle daha yapın. Alternatifi yok, görünen o. Harit'e aynı parayı vereceğiz.
Harit daha pahalı olur kiralık + zorunlu 8 m euro opsiyon + 2.5 m euro maaşJoao Pedro'ya son bir hamle daha yapın. Alternatifi yok, görünen o. Harit'e aynı parayı vereceğiz.
Joao Pedro'ya son bir hamle daha yapın. Alternatifi yok, görünen o. Harit'e aynı parayı vereceğiz.
Senin için Nzonzi getircem KolpacımDemmenin boyu Küçük diye biliyorum Orta sahaya minion istemiyoruz
Ömere ne zaman konusmusum ben, ondan bile cok farki yok pva,nin. Anla iste.Senin bu omere iyi niyetin beni deli edecek farukkkk
Ustad hic bir klubun euro ile geliri olmayacak ki hangi klup cl girebilecek hicbiri uefada iki tur gecip elenecek cogu bu mantikla euro kuru asagi dusmeyecegine gore biz hep 1 milyon euroluk adamlar alacagiz demek oluyor ? bu mantikla bakarsak klubu kapatip gidelimArkadaşlar 5 m euro 100 milyon TL ediyor, bu sene euro ile herhangi bir gelirimiz olmayacak, çerez parası değil yani.
diagne den kurtulup Harit gibi benzerini getireyin Allah aşkınaHarit daha pahalı olur kiralık + zorunlu 8 m euro opsiyon + 2.5 m euro maaş
Gedsona s..Okan Buruk bir konuda tercih yapmali, Oliveira’nin yanina skorer bir ofansif orta saha mi yoksa Gedson gibi oyunu iki yonlu oynayabilen ve dribbling yapabilen bir orta saha mi. Hem skorer hem dribbling yapabilen bir 8 bulmak zor.
Dedik renktaş. Joao Pedro'nun alternatifi kim olabilir diye bakıyorum, aynı kalitede TR'ye gelebilecek 2. bir oyuncu yok. Fulgini falan da kaçmış. Bizim taraftar bu paralara direkt çekilin diye ellerini rahatlattı bunların. 5+1,5'a anlaşmışlar bu arada. Direkt 6,5 değil.Harit daha pahalı olur kiralık + zorunlu 8 m euro opsiyon + 2.5 m euro maaş
Hocam son cümlenizdeki kişi hayırlısı ile hamza olacakOkan Buruk bir konuda tercih yapmali, Oliveira’nin yanina skorer bir ofansif orta saha mi yoksa Gedson gibi oyunu iki yonlu oynayabilen ve dribbling yapabilen bir orta saha mi. Hem skorer hem dribbling yapabilen bir 8 bulmak zor.
Gelirin TL ise ülke ekonomisine göre yorumlaman gerekiyor. Nerden euro gelirin var mesela bu sezon?Bu paraları TL ye çevirip ülkenin ekonomisine göre yorumlamıyoruz.Piyasada denklerine bakarak yorumluyoruz.5 milyon çok para ülke için ama transfer piyasasında Berkan 4.5 Abdül 3.5 evander 10 ise çok uygun vargas için bence
Hay ömeriniz batsin. Sorun pvanin yetersiz savunmasi. Bazen resmen gölge pres yapiyor. Neyse.Pva gibi gayet klas bir adamı ömer gibi bir garabet ile kıyas yapmayalım lütfen.
Joao Pedro'ya son bir hamle daha yapın. Alternatifi yok, görünen o. Harit'e aynı parayı vereceğiz.
4. Hafta Trabzon deplasmanından sonra instagram hesabına küfürlerin yağdığını görür gibiyim.