GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 445

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,5K
Sayfa
445/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelirimiz TL ama TL ile işlem yapamayız uluslarası alanda.Oyuncu maaşları Euro ile TL ile yapamayız.2 milyon Euro ortama üstü her adama vereceğimiz maaş ,çünkü başka türlü ülkemize gelmezler.Ha biz TL kazanıyoruz TL ile gelin desek gelmezler ya da yok 2 milyo Euro gelirimiz yok veremeyiz desek yine gelmezler yani mecburuz piyasa bu halde iken bu oraları vermeye.Yani araç fiyatları arttı diye ihtiyacın varsa araç almayalım diyemeyiz.Mecbur transfer yapacağız gelirimiz olmasa da.Bugün 2 milyon a 3 milyona oyuncu kalmadı ben yerli oyuncuların piyasasını örnek olarak verdim.
Ben vargasın çok maçını izledim çok beğendim şaşırdım bu zamana kadar prlaöamamasına.Bence ülke ize uyum sağladı.7 8 milyon eurolar ne vereceği belli olmayan evander ve harit e vermekten se 5 milyon vargasa uygun derim
Biri 10 no diğeri kanada isteniyor. Ön 3lü Kerem, Vargas, Yunus olsa ok olunur mu bilemiyorum.

Harit için zaten o paralar verilmez.

Öncelik 6, 10 ve forvet olmalı sonra sağ bek ve kanat için fırsatlar kovalanmalı.

Bu emre akbaba

Alanyada iniesta

Bize gelincede maldonadoya donuyor

Top suremiyor herif ya

Vitaminsiz duruyor bizde sanki top boyu kadarmis gibi top suruyor
En ufak temasda yerde zaten

94F325F2-E7BE-4F46-A904-4D3B83E5C3AA.webp

Geçende tartıştık bunu ömer orta sahada iyi oynuyor en azindan dedin faruk. Pva yi bende başta iyi değil diyordum sonra düzeldi. Ömerle alakası bile yok 2 gömlek fark var arada
Orta sahada cok iyi istatistik yapmisti da sektir et ömeri. Pva'ya gelince önde okadar top öldüruyor ki küfür etmemek icin zor tutuyorum kendimi. Ha teknigi iyi görünüyor tamam ama okadar bosa gidiyor ki ataklari. Bi sonunu getirebilse savunmadaki zafina bile göz yumulur. Ama ömer ile kiyas edimez bek pozisyonunda orasi ayri.

2 3 sayfa önce öyle bir yoruma rastladımda renktaş bak görürsün izlemden öteki daha iyi diyenler varmış.Buarada bende izlemedim
Dikkat etmemişsindir renktaş, kesin izlemişsindir. Bu arada adamın saha dışı asıl problem. Fas'ta trafik kazasıyla adam öldürmüşlüğü falan var, kan parasıyla dışarda. Almanya'da yapsaydı içerdeydi muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt