GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 446

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,5K
Sayfa
446/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20478.webp

Biri 10 no diğeri kanada isteniyor. Ön 3lü Kerem, Vargas, Yunus olsa ok olunur mu bilemiyorum.

Harit için zaten o paralar verilmez.

Öncelik 6, 10 ve forvet olmalı sonra sağ bek ve kanat için fırsatlar kovalanmalı.
Keremi severim kendini vazgeçilmez sanıyor bence her yerden sut çekiyor. Sol 2 kişi boş kaleye vuruyor. Gerekirse yedekte olacak. Çok pas hatası yapması daha çok göze çarpar bu sene. Zaman zaman 11 oynayacak tabi ama kendini vazgeçilmez sanmamali

Bugun wapp grubumuzda gs lisesinden bir arkadas dursunun haftaya gkya kadar yuksek bonservisli adam almaz dedi

Gkda sorun cikmasindan cok korkuyormus

Arsalar icin yetki kurulu var

Bana mantikli geldi dedigi

Gk cunki bizim gibi dusunmuyor

Hep iddia yav çıkın ispatlayın da tüm dünya bilsin Ali Koç'un fm oynayan çocuklar gib davrandığını.
Benim hipotezim daha mantıklı. Bir insan boktsn bir spor dalı için cebinden her sene 50 milyon euro neden harcasın yav. Akillı adam işi değil. Dünyanın en zengin iki ismi bezos ve musk bile o derece derin servetin içinde parasını harcamazken altı üstü 1 milyar dolar serveti olan 4 senede servetinin 5te birinin erimesini istemez. Hele bu koç gibi paranın suyunu sıkan ekstra servet için yapmayacakları şey olmayan bir ailenin ferdi asla yapmaz.
Kişisel bağlantarı sisteme para sokmak isteyecek kişileri her türlü bulur. Hele ki bu italya gibi karanlık güçlerin olduğu bir ülkedeyse çok zor olmaz

Keremi severim kendini vazgeçilmez sanıyor bence her yerden sut çekiyor. Sol 2 kişi boş kaleye vuruyor. Gerekirse yedekte olacak. Çok pas hatası yapması daha çok göze çarpar bu sene. Zaman zaman 11 oynayacak tabi ama kendini vazgeçilmez sanmamali

Mevcut şartlarda geçen sene en çok katkı veren oyuncuyu kesemezsin.

Avrupa yok bir şey yok, ilk 11i kuracaksın rotasyonunda da 2-3 iyi adam olacak kalanı da akademi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt