Hayır istemem
Hayır istemem
Yeme simdi beni. O lafini yememek icin öyle dedigini biliyorumHayır istemem
Keremi severim kendini vazgeçilmez sanıyor bence her yerden sut çekiyor. Sol 2 kişi boş kaleye vuruyor. Gerekirse yedekte olacak. Çok pas hatası yapması daha çok göze çarpar bu sene. Zaman zaman 11 oynayacak tabi ama kendini vazgeçilmez sanmamaliBiri 10 no diğeri kanada isteniyor. Ön 3lü Kerem, Vargas, Yunus olsa ok olunur mu bilemiyorum.
Harit için zaten o paralar verilmez.
Öncelik 6, 10 ve forvet olmalı sonra sağ bek ve kanat için fırsatlar kovalanmalı.
Toreyra istemiyomYeme simdi beni. O lafini yememek icin öyle dedigini biliyorum
Kanatlara da alternatif olur diye mi ısrarcıyız acaba Harit için? Maaşını geçtim 10 no için neden Harit onu anlamıyorum.Harit'i ciddi ciddi alacaksak Emre Akbaba'nın da oynama ihtimalini değerlendiriyoruz demektir.
Benim hipotezim daha mantıklı. Bir insan boktsn bir spor dalı için cebinden her sene 50 milyon euro neden harcasın yav. Akillı adam işi değil. Dünyanın en zengin iki ismi bezos ve musk bile o derece derin servetin içinde parasını harcamazken altı üstü 1 milyar dolar serveti olan 4 senede servetinin 5te birinin erimesini istemez. Hele bu koç gibi paranın suyunu sıkan ekstra servet için yapmayacakları şey olmayan bir ailenin ferdi asla yapmaz.Hep iddia yav çıkın ispatlayın da tüm dünya bilsin Ali Koç'un fm oynayan çocuklar gib davrandığını.
Lafını yememek için torreira yı istememek ha.Toreyra istemiyom
Kamp zaten 3gun sonra bitiyorOkan hoca'nın açıklamasında yakınlaştığımız oyuncular var dedi bu kampa mı İstanbul'a mı ona daha karar vermedik dedi.
Kimmich ister misinLafını yememek için torreira yı istememek ha.
Keremi severim kendini vazgeçilmez sanıyor bence her yerden sut çekiyor. Sol 2 kişi boş kaleye vuruyor. Gerekirse yedekte olacak. Çok pas hatası yapması daha çok göze çarpar bu sene. Zaman zaman 11 oynayacak tabi ama kendini vazgeçilmez sanmamali
Istesen alabilecegiz sankiToreyra istemiyom
Şu 11 ...
Haklısın adminim öncelikler başka ama o bölgelere nasılsa gelecek şekliyle dedim ön kanata destek olsun diyeBiri 10 no diğeri kanada isteniyor. Ön 3lü Kerem, Vargas, Yunus olsa ok olunur mu bilemiyorum.
Harit için zaten o paralar verilmez.
Öncelik 6, 10 ve forvet olmalı sonra sağ bek ve kanat için fırsatlar kovalanmalı.
İsterim.Kimmich ister misin
5 vakit namazında adamharit'te galatasaray'ın parasını eskortlarla yiyecek futbolcu tipi var
Mo ya arkadaş olurharit'te galatasaray'ın parasını eskortlarla yiyecek futbolcu tipi var