Emrah Duvar
Taçsız Kral
Bonservisi yuksek istiyorlar diye yorumluyorum bu durumu. Aksi halde tam bir salaklikVargas gördüm izledim ışte haritle filan niye uğraşıyorsunuz. Set oyununada uygun bir oyuncu. Arkası dönük top alıyor adam calimliyor . Alın ışte ulan gözümüzün önünde adam
Ts yi nasıl buldun hazırlık maçı vardı bugün izlemişsindir.harit'te galatasaray'ın parasını eskortlarla yiyecek futbolcu tipi var
Bugun wapp grubumuzda gs lisesinden bir arkadas dursunun haftaya gkya kadar yuksek bonservisli adam almaz dedi
Gkda sorun cikmasindan cok korkuyormus
Arsalar icin yetki kurulu var
Bana mantikli geldi dedigi
Gk cunki bizim gibi dusunmuyor
11 oynasinda her zaman değil alternatif olsun en azından. Eldekilere göre kerem 11 oynamalı diyordum zaten geçen sene. Ondan önceki senede diyordum. Hocamız oynatmıyordu. Bazı şeyler görüyorum sadece keremde. Skor yapayımda ne olursa olsun derdinde bu hoşuma gitmiyor. Burak yılmazida bu yüzden sevmiyordum. Kötü oyuncumuydu değildi. Bencil olursa sevemiyorum topcuyu bir saatten sonraMevcut şartlarda geçen sene en çok katkı veren oyuncuyu kesemezsin.
Avrupa yok bir şey yok, ilk 11i kuracaksın rotasyonunda da 2-3 iyi adam olacak kalanı da akademi.
5 istiyorlarmis adanademir başkanı soylediBonservisi yuksek istiyorlar diye yorumluyorum bu durumu. Aksi halde tam bir salaklik
4. Hafta Trabzon deplasmanından sonra instagram hesabına küfürlerin yağdığını görür gibiyim.
5 deniyordu ama yalan da olabilir.Bonservisi yuksek istiyorlar diye yorumluyorum bu durumu. Aksi halde tam bir salaklik
Evet tam bir gerizekalilik yapiyiruz o vakit eger vargasi istemeyip de harit icin ugrasiyorsak5 istiyorlarmis adanademir başkanı soyledi
Nzonzi'yi Terim yedi. Adam isyan etti oyun şablonuna.. Hoca da ipini çekti. Aslında Nzonzi haklıydı. Saçma sapan bir sistemde/sistemsizlikte oynuyorduk.
Baskanim cuzdani bir silkelese 15-20m cikarArkadaşlar 5 m euro 100 milyon TL ediyor, bu sene euro ile herhangi bir gelirimiz olmayacak, çerez parası değil yani.