GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 448

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,4K
Sayfa
448/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 oynasinda her zaman değil alternatif olsun en azından. Eldekilere göre kerem 11 oynamalı diyordum zaten geçen sene. Ondan önceki senede diyordum. Hocamız oynatmıyordu. Bazı şeyler görüyorum sadece keremde. Skor yapayımda ne olursa olsun derdinde bu hoşuma gitmiyor. Burak yılmazida bu yüzden sevmiyordum. Kötü oyuncumuydu değildi. Bencil olursa sevemiyorum topcuyu bir saatten sonra

Kerem'i burada en çok eleştiren benimdir topun kıymetini bilmediği için ama ne diyorum, önceliğimiz değil. Eğer transferin sonlarına doğru bir fırsat çıkarsa oyuncu kiralanabilir kanat rotasyonuna, oraya para harcamak doğru değil.

Takımın iki net problemi var :

- Top çalan oyuncu yok.
- Gol atacak oyuncu yok.

Şu iki sorunu çözünce takımın kapasitesi en az % 30 artacak.

Kerem'i burada en çok eleştiren benimdir topun kıymetini bilmediği için ama ne diyorum, önceliğimiz değil. Eğer transferin sonlarına doğru bir fırsat çıkarsa oyuncu kiralanabilir kanat rotasyonuna, oraya para harcamak doğru değil.

- Top çalan oyuncu yok.
- Gol atacak oyuncu yok.

Orada haklısın topu kısa sürede çalmak en önemli olay.

Takımdan giden hiçbir oyuncu için üzülmem. Bu Kerem olur Mustafa olur Nelsson olur vs. Paraya dönüşen herkes gidebilir takımdan. Yeni kan şart yalnız bu takıma.
Bu arada Kerem i ortaya koymak mantıklı olabilir. Kanatta çok top eziyor ve Pva nın oyununa gr katkısı yok bu hazırlık maçlarında. Kerem i severim başarılı olmasını da istiyorum ama hırsı artık kendini yakmaya başladı.
Bu arada emre akbaba için çok olumsuz konuşulmuş ama bence rotasyonun en verimli oyuncusu olacak. Fazla üstüne yüklenememek gerek.

- Top çalan oyuncu yok.
- Gol atacak oyuncu yok.

Bugün fazla bi şey yapmadı ama sürekli ileri düşünerek top oynaması bile farklı gösterdi bi şeyleri Sergio ile.

Nzonzi'yi Terim yedi. Adam isyan etti oyun şablonuna.. Hoca da ipini çekti. Aslında Nzonzi haklıydı. Saçma sapan bir sistemde/sistemsizlikte oynuyorduk.
9CEF2283-74BC-4AA5-A42A-752F93AD35B5.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt