Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın

Alexis Texas ile görüşmeler sürüyor
20091.jpg

saka maka icardi en son fb maci öncesi antrenman yapti sanirim

eger kendine bakmadiysa bu süre icinde kendini toparlamasi epey bir zaman alacaktir

umarim ilk haftalara bir derbi denk gelmez

en az 1 ay idman yemesi gerekir saglikli oynayabilmek icin

00:08 itibariyle işlerin rengi değişti.
Şunu tekrar tekrar ifade ediyorum bu Allah'ın cezası dönem çok değişken bir dönem hele ki bu yönetim ve Erden Timur faktörü ile bambaşka, yeri geliyor sabah akşamı tutmuyor.

Gelelim konuya an itibariyle Alexis Sanchez ile 2.7 milyon euro yıllık 1+1 sözleşme süresinde anlaşıldı, Okan Hoca karar verecek şuan itibariyle üç isim ile prensip anlaşmasına vardık.

Bakambu da şartları yazmıştım, Alexis Sanchez için durum bu, diğer isim ise Weghorts, top hocamızda, bilginize...
Bakalim bugun şartlar nasil gelisecek🤣

Ayrica dogruysa 2.7m alexis icin gayet iyi, tadicin 4.2 aldigi yerde

Tabi ayriyetten imza parasi da vardir bunun

ya harbi transferde sıçacaklar gibi ya

alexisdir
tottun stoperidir
paredesdir

bunların hepsi

yanlışoğluyanlış transferler

bence fred transferide yanlış bir transfer

çok bariz fail isimleri istemek futbol cahilliği resmen

geçen sene miçö alınmasın diye yalvardım

aynı olay
Ben genel kanının aksine yönetimin geçen yıl da transfer sezonunu çok başarılı geçirmediğini düşünüyorum. Rashica ve Icardi fırsat transferleri olarak son günlerde takıma katılmasalar idi sezon nasıl biterdi acaba?
Bu sezon da yine oldukça başarısız bir görüntü mevcut. Sezon biter bitmez Galatasaray'ın forvet transferini bitirmiş olması ve elemelere hazır girmesi gerekiyordu. Takımın ilk önceliği yabancı sol bek değildi.

Ziyech'in su anki fiziksel durumu Morutan kadar bile degil, ben gelmesini hic istemem. Alexis Sanchez transferide bana pek mantikli gelmiyor ama Ziyech'e tercih ederdim. Bakambu transferi en mantiklisi olur.

İlk haftaya derbi gelme ihtimali var mı ? Ya da peşpeşe derbi gelme ihtimali , buna binp ayar veriliyor mu kura çekmeden önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt