- 23 Temmuz 2011
- 75.561
- 51.089
- 4.693
Sende bunu yedin mi rengimBakambu’ya sözleşmemi iptal et gel dedik adam iptal etti şimdi fe beklemeye mi aldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende bunu yedin mi rengimBakambu’ya sözleşmemi iptal et gel dedik adam iptal etti şimdi fe beklemeye mi aldık
Bu bir yalandırTransfer yapmayacağımız gerçeği ile yüzleşelim.
Günaydın
Alexis Texas ile görüşmeler sürüyor
Bakalim bugun şartlar nasil gelisecek00:08 itibariyle işlerin rengi değişti.
Şunu tekrar tekrar ifade ediyorum bu Allah'ın cezası dönem çok değişken bir dönem hele ki bu yönetim ve Erden Timur faktörü ile bambaşka, yeri geliyor sabah akşamı tutmuyor.
Gelelim konuya an itibariyle Alexis Sanchez ile 2.7 milyon euro yıllık 1+1 sözleşme süresinde anlaşıldı, Okan Hoca karar verecek şuan itibariyle üç isim ile prensip anlaşmasına vardık.
Bakambu da şartları yazmıştım, Alexis Sanchez için durum bu, diğer isim ise Weghorts, top hocamızda, bilginize...
işte transfer diye buna derim.Günaydın
Alexis Texas ile görüşmeler sürüyor
Ben genel kanının aksine yönetimin geçen yıl da transfer sezonunu çok başarılı geçirmediğini düşünüyorum. Rashica ve Icardi fırsat transferleri olarak son günlerde takıma katılmasalar idi sezon nasıl biterdi acaba?ya harbi transferde sıçacaklar gibi ya
alexisdir
tottun stoperidir
paredesdir
bunların hepsi
yanlışoğluyanlış transferler
bence fred transferide yanlış bir transfer
çok bariz fail isimleri istemek futbol cahilliği resmen
geçen sene miçö alınmasın diye yalvardım
aynı olay
Alakasi yok kuzeyliler hep böyle somurtkan veya soguk kanli degil yav. Nerden bu kaniya vardiniz?Adam tam Kuzeyli yaLan insan bir poz keser guler falan hahaha
![]()
Ben sağ bek olandan bahsediyordumMaicon geldi hatta sattık bile.
Keske böyle serefsiz bi camiayi hic kurmasaydik dedirten 1 camiaKurucusu biziz yaa
Daha ötesi var mı
Bilen bilir bu adam bı isim verdiyse doğrudurUzundurukan diyor ki Lukaku
Topuz Hikmet: şuraya maydonoz koyayımda 100 sene sonra bizimkiler taştaş geçsin..