- 26 Ocak 2021
- 41.089
- 40.352
- 3.078
Troll yangını sönene kadar nöbete girmemek hayırlı gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sene de edemiyordu, şimdi de edemiyorGeçen sene barış top kontrol edemiyormuydu hocam
yüklemeler dolayısıyla yorgunluk vardı bellişimdi siz diyorsunuz ki bir hafta sonra beko ve mitşö oyunu yönlendirecek
top kontrol edemeyen barış top kontrol edecek
öyle mi
o zaman transferle uğraşmayalım boşa
Kendileri bilir yaza seçim var elenirsek giderlerşimdi siz diyorsunuz ki bir hafta sonra beko ve mitşö oyunu yönlendirecek
top kontrol edemeyen barış top kontrol edecek
öyle mi
o zaman transferle uğraşmayalım boşa
cl elemesine bu takım çıkacak iştene anlatiyon zortz, oliviera ve torreira gelcek iste, bakambu da ozamana kadar gelir
kafani simdi kiracam ha
sen de okan hoca gibi yukleme mi yapıyorsun?resim yükleyemiyorum
SoldakiKarı kim
Aynısını diyorum lig başlasın 3/4 maç oynansın oturur gene takımyüklemeler dolayısıyla yorgunluk vardı belli
bu bahsettiğin oyuncular içeride dışarıda feneri rahatça yenmiş takımda 11 oynadılar
Adamlar sezonu açıcak zsten ligleri başlıyor hazır olmaları çok normalAdamlar tamamen fiziki olarak çok diri oldukları için kazandı oyun ya da oyuncu kalitesi konuşmaya gerek yok bence
Ekli dosyayı görüntüle 210852
Dünya kadar maç oynamışlar hepsini de kazanmışlar
Gereken kaliteli transferler yapılmazsa oturmuş hali bile yetersiz kalır 3 kulvarda.Aynısını diyorum lig başlasın 3/4 maç oynansın oturur gene takım