Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayak tenisi Arif reyizin familyadan çıktılar deseneayak tenisi oynuyolar![]()
Evet feshetti, hayırlı uğurlu olsun tekrardan, herkesten önce burada biz söyledik. Şimdi Burhan Can falan giriyor haberi@Melikşah Aydoğan
bakambu feshetmis diyorlar dogru mu
Bakambu'yu almışız sözleşmesi feshedilmiş.Evet gezmekten geri geldim ne var ne yok.
bugun resmi acıklama gelir mi?Evet feshetti, hayırlı uğurlu olsun tekrardan, herkesten önce burada biz söyledik. Şimdi Burhan Can falan giriyor haberi
Ön elemeye yetişecek Bakambu![]()
yarın akşam sularında erden beyin,fredin,icardinin konusulacagı ve wandayla ilgili olumlu haberler alacagımız döneme giriyoruz insallah.bu yeniaydan ümidim varEvet gezmekten geri geldim ne var ne yok.
abi merhabaSedrik Bakambu
Sedrik Bakambu
Sedrik Bakambu
Sedrik Bakambu
![]()
Henüz bilgim yok sıradaki ilk inecek isim Bakambu görünüyor, Çarşamba idmanda olmasını bekliyorum, yeni bir şey gelirse bu konu ile ilgili yazarım.bugun resmi acıklama gelir mi?
Cedric Bakambu Galatasaray'da Andre Onana Manchester United'ta..Evet gezmekten geri geldim ne var ne yok.
Forumdaki ağlaklık kayboldu mu
Cicaldau ilk edit videosu... %80'imiz yedik o videoyu.
Şartlar oluştuysa üçünü de getiririm...Üstad... Oluştu diyoruz cevap bu değil.
Dybala ama romada devam edecem dedi gelmez ziyech bu 3 lüde sona koyarım 2.sıra da talisca.Kritik soru.
Şartlar oluşsa Ziyech mi Talisca mı Dybala mı?