- 3 Haziran 2015
- 56.806
- 65.938
- 4.143
Kimseyi muhattap almıyorum ama bi gün bu fikrimi değiştirirsem hepsinin içinden geçicem!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yağız sahtekarin önde gidenidir, hatta orada bile kurnazlık yaptı ama orda ki salak fenolar anlamadı, bakanlık felan diyerek o korsan logoyu meşru hale getirmeye çalışıyor
Tatil uzatmak icin ayak yaptilar diyenlere inanmaya baslayacamWanda yengem yeni cosmetic ürünlerini hikaye atti ard arda...sırada çıplak resimler var
Bence de. Her birine ayrı ayrı doğru bilgi vermek gerekiyor. Öteki türlü gs medyası olmazbu arada kulup bu işi hiç ama hiç iyi yönetemiyor
bütün muhabirleri yönetime kinli hale getiriyorsun
bunlar yarın birgün seni yer ne olduğunu anlamazsın!!!!!!
bilgi eşit paylaşılır birine bilgi verip diğerlerine vermezsen senden intikam alırlar ellerine güç geçtiğinde!
Kimseyi muhattap almıyorum ama bi gün bu fikrimi değiştirirsem hepsinin içinden geçicem!
Yani bi sağlık sıkıntısı oldu ama normale donmusler.kizkardesi de surekli hikâye atti dun gece.2-3 gun daha vermeliTatil uzatmak icin ayak yaptilar diyenlere inanmaya baslayacam
Seni hiç iyi görmüyorum
Bu muhabirleri biz bile ciddiye almıyoruz koskoca Galatasaray mı ciddiye alacak.Kim.ki.bunlar ?