Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha, Icardo, Rashica, Zımba orta saha

16414.jpg

Icardi 10 m euro
Bakambu bonservis yok
Halil 0.5 m euro
Angelino 1.5 m euro kiralama + 6 m euro zorunlu opsiyon
Kerem Demirbay 2.5 m euro
Rashica 7 m euro
Kaan Ayhan 2.8 m euro
-----------------------------------
Toplam: 24.3 m euro

8 Numara ....m euro
10 Numara ....m euro

Alexis Sanchez ya da kiralık birini 10 numaraya alırsak 8 numaraya 14-15 m euro gibi rakamlara çıkılabilir. Yatırım olarak da düşünebiliriz bu sene sponsorluk ve CL gelirlerini elde edersek her türlü dengeyi sağlarız.

Ya Burhan Can, dünden beri Hollanda'da dedin sıçtın, şimdi saniye başı istihbarat varmış gibi tweet kasma birader. Yanıldığını kabul etmek de erdemdir salladım scofield'i görünce de geç. Yordun be abi.

Burhanin dediği isim talisca, al Nasr dünya kadar adam aldı,taliscayi salabilirler

9+2 için iki kaynaktan bilgi aldım biri Ağustos bekleniyor demişti daha önce ifade etmiştim diğeri de TFF toplantısını ve fikstür ertelemeyi işaret etmişti, konuşulduğu ifade ediliyor ancak siyasetten mi izin çıkmadı yada yıldız noktasında mı bir gelişme olacak bilemiyorum. Kusuruma bakmayın.

Artık 2 kaynağın mı var?

icardi
zaha talisca zaniyola
kerembay - toreyra
anjelinyo - bardak - nelson - boey
ugurcan​

Icardi 10 m euro
Bakambu bonservis yok
Halil 0.5 m euro
Angelino 1.5 m euro kiralama + 6 m euro zorunlu opsiyon
Kerem Demirbay 2.5 m euro
Rashica 7 m euro
Kaan Ayhan 2.8 m euro
-----------------------------------
Toplam: 24.3 m euro

8 Numara ....m euro
10 Numara ....m euro

Alexis Sanchez ya da kiralık birini 10 numaraya alırsak 8 numaraya 14-15 m euro gibi rakamlara çıkılabilir.
Asıl plan 6 M Euro'ya Paredes'i alıp 9-10 M Euro 10 numaranın bonservisine vermekti muhtemelen. Ama Paredes yan çizince olmadı.

Asıl plan 6 M Euro'ya Paredes'i alıp 9-10 M Euro 10 numaranın bonservisine vermekti muhtemelen. Ama Paredes yan çizince olmadı.
Parades 6 olursa gene 15'li rakamlara çıkılacak bir transfer daha yapılabilir. Ne kadar iyi takım kurarsak Avrupa'da kendimizi gösterip oyuncu değerlerini daha da değerli hale getiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt