Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.578
- 39.453
- 3.293
Siler misin
Ooo Sami bey hosgeldiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siler misin
Sil lütfen fb alırsa üzüleceğim
abi yağız denen herifi yasaklıonuz eyw de her türlü fb duyumu da burda hürce paylaşılıp sayfalarımızı yiyor. gündüz redondo diye bi herifin twetini gördüm kesin bize ana avrat gitmiştir. üfürükçünün tekidir b ihtimalle. yağız denen herif bizle ilgili info veriorsa kalkıp h motzu banlamanın bi alemi yok. ha yağız fb duyumu verior ve buraya konuyorsa konudan uçan tekmeyle uzaklaştırılmalı. keza redondo fln gibi kaynaklar için de geçerli. ama durduk yere h motz gibi birini banlamak saçmalık.
Sami geldi@Umut Gül kardeşim ortalık karışmış ozetleyebilir misin 10 sayfa geri gittim hala fitilin kaynağını bulamadım
Ben Iki defa izledimVerdiğim her kuruşa değen bir andı Kemalim
Topuz neyse de iki kulübü günlerce karşı karşıya getirmişti falan, ben Stoch transferinde bu kadar olay olduğunu hatırlamıyorum sanki.Harbi mantıken Stoch ve Topuz üstü en büyük transfer hikayesi Gedson olur.
Bu saydığım iki isimin transferini o ara transfer takip eden hiçkimse hayatı boyunca unutmaz.
bartuğ malı gitti diye burda infial yaratanları görmek isteriz
bu domıguez neymiş lan böyle
skill videosu bile leşoğluleş top sürüşüne bakın Allah aşkına berkandan kötü top sürüyor
pasları rezalet
teknik zayıf
fizik zayıf
@Umut Gül kardeşim ortalık karışmış ozetleyebilir misin 10 sayfa geri gittim hala fitilin kaynağını bulamadım
mukemmel
ismi anılmaması gereken biriYasakli kaynak kim
ahbab sen karsısındakı adamları mı ızlıyorsunnesi mükemmel lan
first touchlarına bak kerem tadında
pasları filan rezalet
fizik desen atalay babacan
çalım atamayan topçumu olur
bizim berkan bile fb macında neymar vari calım mı ne attıydınesi mükemmel lan
first touchlarına bak kerem tadında
pasları filan rezalet
fizik desen atalay babacan
çalım atamayan topçumu olur