Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solda Kerem, sağda Zaniolo, beklerde Angelino ile Boey, forvet Icardi, arkasında Mertens(?) Bu takımın direnç noktası kim olacak yav? Torreira'nın yanına bir Torreira daha koysan orta yerinden çatlar. Skor katkısı olan ama aynı zamanda oyuna direnç katacak Rashica gibi bir oyuncu şart bu takıma.

Ek: Adı geçen Kamada ve Sabitzer gibi isimler de bu kritere uyar. Rashica özelinde değil bu serzeniş.

eee geriye kim koşucak peki, kerem zaniolo bek takibi yapmıyor

11 tane messiyi sahaya koyunca cl finalinde rakibi 10-0 yenmiyorsun

rashicanın verdiği defansif katkıyı başka 1 oyuncudan alma ihtimalin çok düşük

Sergio yerine alınacak oyuncu verir. Sağ bekte zaten en iyi defansif beklerden biri var

abi yağız denen herifi yasaklıonuz eyw de her türlü fb duyumu da burda hürce paylaşılıp sayfalarımızı yiyor. gündüz redondo diye bi herifin twetini gördüm kesin bize ana avrat gitmiştir. üfürükçünün tekidir b ihtimalle. yağız denen herif bizle ilgili info veriorsa kalkıp h motzu banlamanın bi alemi yok. ha yağız fb duyumu verior ve buraya konuyorsa konudan uçan tekmeyle uzaklaştırılmalı. keza redondo fln gibi kaynaklar için de geçerli. ama durduk yere h motz gibi birini banlamak saçmalık.
Ahbap Yağız'ın Galatasaraylılarla yaptığı Twitter space yayınını dinledin mi bilmiyorum ama o herifin kesinlikle paylaşılmaması gerekiyor hiçbir şekilde. Herif 5 yıldızı savunuyor direkt. Kanal sahipleri Florya'ya peşkeş diyor. Bjk mubabirleri sercan dikme icardi'nin parasına laf atıyor. Angelino'yu aldığımız saatlerde 5 yıldızlı fb logosuyla istanbul'un sefiri caner erkin diye paylaşım yaptılar.

Abi bu Icardi konusu beni endiselendiriyor ya, Insallah Wanda yengenin sagligi yerinde dir ve Icardi en kisa sürede takima katilir gelir

Ahbap Yağız'ın Galatasaraylılarla yaptığı Twitter space yayınını dinledin mi bilmiyorum ama o herifin kesinlikle paylaşılmaması gerekiyor hiçbir şekilde. Herif 5 yıldızı savunuyor direkt. Kanal sahipleri Florya'ya peşkeş diyor. Bjk mubabirleri sercan dikme icardi'nin parasına laf atıyor. Angelino'yu aldığımız saatlerde 5 yıldızlı fb logosuyla istanbul'un sefiri caner erkin diye paylaşım yaptılar.
bu şerefsizleri yasaklamak dışında ne gibi bir aksiyon alabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt