Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.300
- 70.584
- 4.918
Çay molasında Aşkın Olayım çalıyor. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik direktörleri direkt aradım, konuştum, gelmesini istiyorum, Avrupa'ya gitmezse bize dönüş yapacak diye açıklama yaptı belki ondandır.Zajc transfer çalımı denecek kadar topçu değil bence
Verilmesine verilmiştir de göğsünü gerip herkesten önce ben dedim ben uçtum ben kaçtım çekerken iyiydi hakkını verdik bildiklerinde. Bilemeyince de cezasi verilmeli. O zaman ben bir transfer donemi çoğu seyi bileyim 5 sene sallayip durayim o bir senenin ekmeğini yiyeyim yok öyle dünyaMelikşah infaz falan edilmez beklemeyin birşey normal de duyum vermek yasak olmasına rağmen verdiğine göre kaynaklarını yönetim görmüştür ve izin vermiştir kendisine.
açtığım nöbete girerken şahsım
Henüz anlaşma yokBakambu neden açıklanmıyor.
Listeye yetişecekler tarzı bir şey de dedi sanırım öyleyse yarın görüşme kapı gelir artık. Rotasyon için önemli hamleler özellikle Kerem Midtsjö yerine çok iyi olur.
Nereden alabiliyoruzhepsini anlarım
sen niye kandırdın bizi levent akgün
Şimdi savunmuş gibi olmayayım da bilirken ödül verilmediyse bilmeyince ceza da verilmez. Adam kanıt göstermiş kişiyi demek ki o kişi yanlış bilgi veya yalan atmış oluyor bunları kafasından sallamadıysa. Onu teyit etmeleri lazım.Verilmesine verilmiştir de göğsünü gerip herkesten önce ben dedim ben uçtum ben kaçtım çekerken iyiydi hakkını verdik bildiklerinde. Bilemeyince de cezasi verilmeli. O zaman ben bir transfer donemi çoğu seyi bileyim 5 sene sallayip durayim o bir senenin ekmeğini yiyeyim yok öyle dünya
Nevzat Ali Naci falan en azından gazeteciliği köşesinden de olsa görmüş adamlar, bu burhancan gazeteci falan değil etkileşim bağımlısı bir varlik
açtığım nöbete girerken şahsım