Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bakambu için Olympiakos maçlarının özetlerine bakarken gözüme çarptı, çocuk harbiden iyiye benziyor. Sahanın her yerinde her pozisyona bir şekilde dahil oluyor ciğersiz

bakambu'da yaşlanmasına rağmen pek bir şey kaybetmemiş fiziksel özelliklerinden, bol bol pozisyona girer, bitiricilik kısmında ne kadar başarılı olur bilemem de bakalım,vurduğu gol olsun.

James Rodriguez'de gayet iyiymiş sanki, Mata yerine onu çeksek o son zamanda iş yaparmış gibi fırsat buldukça
Pozisyon gole çevirme oranı %30'muş. Çok iyi oran. Takımıyla da kampta idi sanırım, haberlere göre yarın yada salı gelir herhalde. CL ilk ön eleme de kendisi oynar bu durumda.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rashica yerine Morutan'in devam etmesi taraftarıyım eğer bu şekilde oynamaya ve çalışmaya devam ederse.Tabii 10+ teklif gelirse cikilabilir.Yunus da var zaten Zaniolo,Yunus,Morutan o bölgeyi götürür.Baris ve Kerem de solda olurlar.

Rashica yerine Morutan'in devam etmesi taraftarıyım eğer bu şekilde oynamaya ve çalışmaya devam ederse.Tabii 10+ teklif gelirse cikilabilir.Yunus da var zaten Zaniolo,Yunus,Morutan o bölgeyi götürür.Baris ve Kerem de solda olurlar.
Yunus'a da Morutan'a da güvenilmez. Hele Yunus altyapıdan olmasa 2 gün tutmam. Morutan ise aşırı içine kapanık, bir futbolcu için uç derecede duygusal. Yarın herhangi bir baskı ortamında kaybolup gider.

Çok yanlış olur, morutan Çalışkan değil. Ne hız var, nede geriye koşan takım savunmasına katkı veren birisi. Üstelik herifin hep sanki gemileri batmış bir yapısı var, bununla yola çıkan, yolda kalır.

ek kadro olarak başka bişey as oyuncu olarak başka bişey.
okan hocaya güveniyorum, yanılıp yanlış karar vermez, cünkü biz çok yaşadık yaz kampı performansa kanıp sezona başlayıp rezil olmaya

Kusura bakmayın ama Morutan'in seviyesi Samsunspor falan. Yunus'unda öyle.

Çok yanlış olur, morutan Çalışkan değil. Ne hız var, nede geriye koşan takım savunmasına katkı veren birisi. Üstelik herifin hep sanki gemileri batmış bir yapısı var, bununla yola çıkan, yolda kalır.

ek kadro olarak başka bişey as oyuncu olarak başka bişey.
okan hocaya güveniyorum, yanılıp yanlış karar vermez, cünkü biz çok yaşadık yaz kampı performansa kanıp sezona başlayıp rezil olmaya
Gereksiz harcama yapıp 2016,2017 sezonlarıni da yaşadık ben de şahsen bu sezonlari yaşamak istemiyorum, sonra ne başkan ne erden bey ne hoca kalır yine 2-3 sezon toparlanmayi bekleyip jem karacanlari getiririz.Dolu mevkilere oyuncu satmadan oyuncu alınmasına karşıyım çok.Sonra surdurulebilirligi kaybedip cl,uefa kovalarken bari tr kupasını alalıma dönüyoruz

Neyse şu an online olan arkadaşlar genç yaşı yetmiyorlar sanırım bizim yaşadığımız tecrübelere. İnşallah icardi dediğiniz gibi imzayı atar da önümüzdeki sezon yine izleriz. Ben sadece tecrübelerimden dolayı olabilecek senaryoları yorumladım.
Nelsson un selamını getirdik sana @Umut Şimşek

bu kafayla gitseydik gecen sezon icardiye gerek kalmazdi seferovic tasirdi bizi
sezon öncesi hazirlik maclarinda yaptigi gibi

bu kafayla gitseydik gecen sezon icardiye gerek kalmazdi seferovic tasirdi bizi
sezon öncesi hazirlik maclarinda yaptigi gibi
Icardi değil ki arkasına alınan seferovicdi zaten bence yanlış olan ? 2.5 m para verdik gereksiz yere ki sizin daha dün icardi için olumsuz mesajlarınız ve takım hakkında olumsuz yorumlariniz atıldı buraya

Son düzenleme:
geriden geliyorum mert müldürü acırım keremide alırım Duboisi gönderirim iki bekin yedeğinde yerli ve iş yapan adamlar olur kazımcan ve mert orta sahayada Kerem demirbaşı akıp mitsöyü yollarım yabancı sınırı açılır

Icardi değil ki arkasına alınan seferovicdi zaten bence yanlış olan ? 2.5 m para verdik gereksiz yere ki sizin daha dün icardiye laf atan ssleriniz atıldı buraya

ben sefere de salladim burada herkes ölüp biterken
icardi de fb macina kadar piyasada pek yoktu
sonradan baya acildi adam

pardon bjk maci olacakti

Son düzenleme:
Neyse şu an online olan arkadaşlar genç yaşı yetmiyorlar sanırım bizim yaşadığımız tecrübelere. İnşallah icardi dediğiniz gibi imzayı atar da önümüzdeki sezon yine izleriz. Ben sadece tecrübelerimden dolayı olabilecek senaryoları yorumladım.
ulan adam arapa gitmemiş Galatasaray diye soktuğunun çöp fenevine mi gidicek Fenerlisen bu düşüncen normal Galatasaraylıysan korkutucu git kendini değiştir aklını başına topla

Dramatize etmeyi de seviyorlar bu durumları açıkçası. Icardi ile Wanda geçen devre arası boşanmışlardı en son.

Şu an gündemin en tepesindeler Arjantin'de bu konuyu bilerek uzatıyor olabilirler.
Evet hocam bunlar pembe dizi açığı millet drama kaos hepsini çok seviyorlar bu bişe bi etken olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt