Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç 2018 de başkan seçildi 0 şampiyonluk

Erden Timur 1 sezondur Başkanvekili

Arkadaşlar merhaba
Konu dışı olarak soruyorum kombinesi olup devir yapmayı düşünen varmı? Forumun gücünü kullanarak bulabilirmiyiz😀

Salı günü gelsede bari ilk resmi maçımıza çıksak transfer dönemi sıktı. Şenol geçen hayatında ilk kez doğru bişey söyledi transfer dönemi maks 1 ay olmalı herkes alcağını alıp satcağını satıp bitmeli bu kadar uzun transfer dönemi bayıyor.

İcardi Parayı tercih etmedi bizi tercih etti.efsane cart curt geçelim bu işleri.genel olarak medyada yapilan yorumları hayretler içerisinde izliyorum..icardi isteseydi giderdi bunun bizle alakası yok.ayrica bunu düsunen adam 10 milyonlar falan istemez.icardinin ederi en fazla 5,6 milyondur.bu yüzden abartmanin anlamı yok.is ahlaki olan adam gelir antremana katılır..istediği zaman izninide alabilir.onümuzdeki maçta elensek ne olacak..bir tarafimiza sokariz transferleri..

İcardi Parayı tercih etmedi bizi tercih etti.efsane cart curt geçelim bu işleri.genel olarak medyada yapilan yorumları hayretler içerisinde izliyorum..icardi isteseydi giderdi bunun bizle alakası yok.ayrica bunu düsunen adam 10 milyonlar falan istemez.icardinin ederi en fazla 5,6 milyondur.bu yüzden abartmanin anlamı yok.is ahlaki olan adam gelir antremana katılır..istediği zaman izninide alabilir.onümuzdeki maçta elensek ne olacak..bir tarafimiza sokariz transferleri..
İcardinin bencede yavaştan gelmesi lazım hafta sonuna doğru artık wandada sorun yok diyolar hafta sonuna gelip çalışmalara başlaması lazım

Fener'in kadrosunda keske bizde olsaydi diyecegim bir oyuncu bile yok (Arda vardi, O da gitti). Bizim su anki kadromuzda Fenerlilerin keske bizde olsa diyecegi en az 5 6 oyuncu var. Lutfen surekli Fener'i oven yorumlar yazmayi birakalim.
Bakambu ve Kerem birkac gunden takima katilir; ben Rashica'ninda geleceginden eminim. Bunlara ek olarak sadece iyi bir 8 numara bile alinsa kadro kalitemiz Fener'in cok ustunde olur.

Fener'in kadrosunda keske bizde olsaydi diyecegim bir oyuncu bile yok (Arda vardi, O da gitti). Bizim su anki kadromuzda Fenerlilerin keske bizde olsa diyecegi en az 5 6 oyuncu var. Lutfen surekli Fener'i oven yorumlar yazmayi birakalim.
Bakambu ve Kerem birkac gunden takima katilir; ben Rashica'ninda geleceginden eminim. Bunlara ek olarak sadece iyi bir 8 numara bile alinsa kadro kalitemiz Fener'in cok ustunde olur.
İcardi rashica hariç 8 ve 10 numaraya adam alsak yeterli olur bencede

CL’yi geçtim 20 gün sonra lig başlıyor. En erken sezonu biz açtık bazı şeylerin oturması lazımdı şimdiye kadar. Daha bi ton oyuncu göndereceğiz zalgiris maçından sonra. Nelsson’u falan da satarlarsa şaşırmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt