Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim toplantıdan edindiğim izlenim bence İcardi'nin durumuna göre diğer transferler şekillenecek.

O yüzden bekliyorlar. İcardi bütçenin önemli bir kısmını işgal edeceğinden onun gelme veya gelmeme senaryosuna göre diğer oyuncular tercih edilecek.

bu ülkede bu yaşandı ya

F1ebRvyX0AEdt-u

Haldun domac fenerin eksikligi tecrubeydi dzeko ve tadic geldi avantaj fener de artik falan gibi sacma sapan konustu aspor da

Her kanal da bir amigolari var

Bu kadar destege ragmen basari sifir,bu yüzden daha cok kuduruyorlar

Benim toplantıdan edindiğim izlenim bence İcardi'nin durumuna göre diğer transferler şekillenecek.

O yüzden bekliyorlar. İcardi bütçenin önemli bir kısmını işgal edeceğinden onun gelme veya gelmeme senaryosuna göre diğer oyuncular tercih edilecek.
Erden timur bi kaç test daha var ondan sonra gelecek dedi ya. Adam herşeye bu kadar temkinli yaklaşırken ıcardi gelecek diyor daha neyin senaryosu. Durumun ıcardiyle bi alakası olduğunu sanmıyorum.

Ama insan icardi dışında kerem ve bakambuya da yükselmez ya.bakambu yerine başkası olsun da,sevinelim az

Maca kadar kerem ve yedek forvet dışında yabanci ortasaha bitirmeleri sürpriz olur

Evet antonio olur forvete veya patson daka
Hatalı karar olur. Oraya vereceğimiz bonservis ve maaşı çok net bir orta saha için harcayabiliriz. Forvete verilecek 2 yılda bonserivis+maaş 15 m euro'lara denk gelir Bakambu'ya vereceğimiz 2 yılda 3 m euro kalan 12 m euro'luk bütçeyi de orta sahaya kaydırmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt