Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler duyumcu aramayın fellik fellik

erden bey şu 3 ekibe zaten bilgi sızdırıyor gerektiği yerde

nevzat haluk ve dede/kadir

1 mesaj atıp heyecan yaratıp 5 mesajda duyum paylaşan birine güvenmeniz bence adamın suçu değil sizin suçunuz
Adama bu ozgur alanı verenlerin de suçu bu.

beyler duyumcu aramayın fellik fellik

erden bey şu 3 ekibe zaten bilgi sızdırıyor gerektiği yerde

nevzat haluk ve dede/kadir

1 mesaj atıp heyecan yaratıp 5 mesajda duyum paylaşan birine güvenmeniz bence adamın suçu değil sizin suçunuz
Dede ve kadirin bir şey bildiği yok yav.

Post girişi Anadolu ajansı verileri gibi durmuş Gsc transfer istemiyor galiba

O degilde ben sponsor olayında takıldım baskan 45 50 milyon avro yu diyor erden başkan 50 yi geçecez diyo dursun başkan yuzde 50 si tamam anlaşmaların dedi stat,forma kol ve şort desek. Geriye yine 25 30 milyon avro kalıyor napacaklar galatasarayın önüne isim mi koyacaklar? Aklıma bir o geldi. Kombassan konyaspor hangi kredi ümraniyespor gibi. Yok artık olmaz babacım
Socar galatasaray sk ::::)))))
Ama işin şakası gerçekten böyle birşey yapmazlar inş bize yakışmaz biz Galatasarayız

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şöyle bir haber gördüm doğruluğu nedir?

Galatasaray'ın; Zalgiris'i elemesi halinde, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

🇧🇬 Ludogorets / Olimpija Ljubljana 🇸🇮
🇲🇩 Sheriff Tiraspol / Maccabi Haifa 🇮🇱
🇧🇾 BATE Borisov / Aris Limassol 🇨🇾
🇨🇿 Sparta Prag
🇬🇷 AEK
🇫🇴 Klaksvik / Hacken 🇸🇪

Icardi dışında acil transfere ihtiyacımız yok.

O degilde ben sponsor olayında takıldım baskan 45 50 milyon avro yu diyor erden başkan 50 yi geçecez diyo dursun başkan yuzde 50 si tamam anlaşmaların dedi stat,forma kol ve şort desek. Geriye yine 25 30 milyon avro kalıyor napacaklar galatasarayın önüne isim mi koyacaklar? Aklıma bir o geldi. Kombassan konyaspor hangi kredi ümraniyespor gibi. Yok artık olmaz babacım
Socar galatasaray sk ::::)))))
Ama işin şakası gerçekten böyle birşey yapmazlar inş bize yakışmaz biz Galatasarayız

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Socar galatasaray hoş değil ama Galatasaray Sokar uyar bence renktaş :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt