Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katılmıyorum. çoğu konuyu doğru biliyorlar. erden timur'u da konuk ettiler. yönetim ile yakın ilişki halindeler.

her dediklerinin tutmaması normal başkan dahi çıktığı yayında 2 transfer imza aşamasında dedi. dediğinin üzerinden haftalar geçtikten sonra angelino açıklandı.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yönetim ile yakınlar bence de ama yinede çokda bir bilgi alabildiklerini sanmıyorum rtaş. Tüm basın dünya üzerindeki icardi için hastalık mevzusu olmadan bittiğini söylerken bile bu ikisi psg ile pazarlık devam ediyor biten bir şey yok diyip 3-4 gün sonra bitirmişlerdi.

Yönetim ile yakınlar bence de ama yinede çokda bir bilgi alabildiklerini sanmıyorum rtaş. Tüm basın dünya üzerindeki icardi için hastalık mevzusu olmadan bittiğini söylerken bile bu ikisi psg ile pazarlık devam ediyor biten bir şey yok diyip 3-4 gün sonra bitirmişlerdi.
her konuyu hepsine vermiyorlar zaten

ama özellikle bir takım yalanlamalar konusunda filan bunlar ne derse erden timur ertesi gün neredeyse kelimesi kelimesine onu tekrar ediyor

Nawrocki GS'yi takibe başlamış

59bf5d57e3e7ebaedf67a351fd12a1b7.jpg

Nawrocki doğru tercih,nellson seneye gidince yerini alır inşallah.u21e transfer ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt