- 18 Mayıs 2011
- 50.003
- 52.999
- 4.463
Bakambunun bizde çok başarılı olup çok gol atacağını hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum verSıradan başlayalım, Tadic için net duyum geldi ki birçok isim de girdi Galatasaray bu transfere şeklinde ancak sonra oyuna getirmeye çalışıyorlar dendi.
Bakambu'da gecikme var herkes biliyor, palavra kısmını anlayamadım. Yeni oyuncumuz olacak.
9+2 için gerekenleri söyledim, biz de yanılabiliriz keza yine. Hala beklentim yok diyemiyorum. Ali Koç bastırıyor, bizde girişimde bulunmuyoruz ama olur çekiyoruz kendi planlamamız ışığında.
17 Temmuz Pazartesi karar bildirdi ancak tekrar süre istedi zaten ve bizimkiler ciddi manada tavır koydu, her zaman bir numara Paredes'ti ancak şuan değil.
West Ham Antonio değildi Lanzini idi, ilgilenildi mesajı attığım tarihlerde.
Kerem'e bu teklif geldi reddedildi sınır itibariyle yine palavra kısmını anlayamadım.
Ajax her konuda el sıkıştı, paragöz babası sürekli isteklerini güncelledi ve Ajax transferi yapmadı, Real Madrid'den de kendisi ve babası Fenerin kazandığı bonservisten toplamda imza parası ve komisyon olarak daha fazla kazandı.
Auba ile el sıkışıldı ancak o dönem İcardi'nin kararı belli değildi ve Araplar devredeydi, bu sebeple ilk forvet olarak el sıkışıldı ve bekletildi. Sonrasında İcardi olunca vazgeçildi.
Şimdi bildiklerimi hangi tarihte bildiğimi ve muhabirlerin ne zaman yazdığını da paylaşmanı bekliyorum SS'leri ile...
22 yasında yatırımYav nelsson gitmiyorsa stopere 6.5m bayılmayız herhalde
Bir süre durumlarımızı dondurduk, Demirbay, Bakambu yeter, çok bile bazılarınaDuyum ver
Öylede bizimkiler free almak için bekleyecek ağustosa kadar.Bakambunun bizde çok başarılı olup çok gol atacağını hissediyorum
Hoş olmayan bir davranışBir süre durumlarımızı dondurduk, Demirbay, Bakambu yeter, çok bile bazılarına![]()
Gereken açıklama yapıldı rdaş.Melik şah mat olmuştur.
Cidden alinmanı anlamıyorum. @Hüsnü Ayabakan ın bana dediklerinin çeyreğini sana derse forumu bırakacak halin var. Eğlenmene bak.Gereken açıklama yapıldı rdaş.
Transfer Nöbeti
3-4 transfer demiş ya,bizim ilk mac 25 agustos,2.cisi 2 agustos.yani bu tur bitene kadar mı gelecek o 3-4 transferZalgiris ile oynayacağımız turdan sonrası için 3-4 transfer olacakmış.www.gscimbom.com.tr
@Melikşah Aydoğan KLASİK HER BAŞARILI DUYUMCUNUN YEDİĞİ LİNCİ YİYORSUN RENGİM SAKIN AMA SAKIN PES EDEYİM DEMEMelik şah mat olmuştur.