Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhan-turk_order_SaMpdFrx27QQrDbL7W9H_raw_thumbnail_400x400.jpg

yargilanacaksiniz

Amma yas takintili adamlar var yaw gorende genc kadro sabrediyolar sanirlar.Morutanli cicali kadro ligde kotuydu ama Avrupada da baya iyiydi o kadroya sabredmediniz Boeye Kereme Bile sabredmediniz.Gelip yasli kadro kuruyoruz diyorsunuz.

Sözde Galatasaray muhabiri(!) olarak görünen tiplerin tamamına yakına Galatasaray’ın G’sinden bile uzaktan yakından alakası yok. Transfer konusunda da her daim yabancı basının güvenirli isimlerini tiye almak lazım

Bir daha yazıyorum. Komisyon kurarlar. Çay içerler kek yerler. Konuşup dururlar. Yok şöyleydi yok böyleydi. 23 şampiyonluğu olan Galatasaray'a artık Fenerbahçe'nin 28 senin 23 şampiyonluğun var diyecek bir kişi, kuruluş yada komisyon yok.

BU KAİNATTA O GÖT KİMSEDE YOK...
Eger o sacmaligi kabul ederlerse bize de 1 sampiyopnluk geliyormus. 24 oluyoruz oyle. Ama ben de her GSli gibi karsiyim mahalle maclarinin sampiyonluktan sayilmasina.

Bir daha yazıyorum. Komisyon kurarlar. Çay içerler kek yerler. Konuşup dururlar. Yok şöyleydi yok böyleydi. 23 şampiyonluğu olan Galatasaray'a artık Fenerbahçe'nin 28 senin 23 şampiyonluğun var diyecek bir kişi, kuruluş yada komisyon yok.

BU KAİNATTA O GÖT KİMSEDE YOK...
Aynen öyle biz söke söke 23 şampiyonluk aldık. Hele son 30 yılda herbiri ayrı bir öyküsü başarı hikayesi olan 15 şampiyonluğumuz varken bu kuşların sadece 7 şampiyonluğu var. Şimdi kağıt üzerinde yalandan 9 şampiyonluk eklemeye utanmıyolar arlanmıyolar.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.
Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış😂

Amma yas takintili adamlar var yaw gorende genc kadro sabrediyolar sanirlar.Morutanli cicali kadro ligde kotuydu ama Avrupada da baya iyiydi o kadroya sabredmediniz Boeye Kereme Bile sabredmediniz.Gelip yasli kadro kuruyoruz diyorsunuz.
dogru bir yorum. o kadro torreira + icardiye barcayi icerde disarda yenerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt