Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rafa Silva Benfica'da 5 milyon euro maaş alıyomuş.Bonuslarla 7-8 milyon euro maaş alıyomuş.Arabistan Ligi'nde Jorge Jesus'un da hocalık yaptığı takım olan Al-Hilal'in 15 milyon euro ve bonuslar teklifini kabul etmiş ama Benfica Al-Hilal takımından fazla bonservis istemiş.Jorge Jesus'ta efsanesi olduğu bu kulüpten bu transferde kolaylık istemiş.Transferin son günlerine yakın Al-Hilal kulübüne satılmazsa uygun 1 bonservisle Rafa Silva'yı kadroda görmek ister misiniz?Ve ek olarak Benfica oyuncunun bölgesine transfer yaptı 1 oyuncu transferi daha yapacaklar.Habere göre onlar da eski 1 oyuncusu olan Joao Felix'ten haber bekliyolarmış kiralamak için..

Icardi geliyor mu akşam takip edemedim

Okan hoca Galatasarayda kendi oynadığı dönemin taktiğini istiyor olabilir mi kadro olarak. Hücümcu bekler (Akyel-Ünsal/ Angelino-Boey). Orta sahada mücadeleci ve gerektiğinde öne çıkabilen isimler (Kerimoğlu-Belözoğlu/ Torreira-?) Şukürun yerine Kafacı Icardiyide buldu.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Terim'in neden o taktikten vazgeçtiğini anlayamamıştım bir türlü. Yıllar sonra sanki kendileri bulmuş gibi ön plana çıkarttılar. İsmine Gegenpress dediler, oynatanı da kral ilan ettiler.

Şengezer bize, Bayındır Başakşehir’e gidiyor diye yorumladım.

Torreira kısmına dikkat etmezsek Paredes Lazio'yu istemiyor diyor ama çok mantıklı değil

Yatiyorum kalkiyorum fabritzo hala onana tiviti atiyor. Tivit basina para mi alıyon be o anasını optugum.

Paredes izi bekletti avrupadan teklif için lazionun da önceliği değilmiş artık bizim de önceliğimiz değil gide gide şikecilere gider bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt