Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9+2 bizim de işimize gelir. sen istedin ben istedim olayını bırakalım lanet gelsin.

icardiye tatil için izin verilmiş ve tepki olmasın diye gizleniyo olabilir.icardi hikaye falan atıyosa yemek yiyoruz diye,ordan bi ibiza yaparlar kızmayın.ben acıkcası bugun yarın acıklanıp carsamba gelir diyodum ama,acıklanıp haftaya gelir gibi

Okan hoca artık yeter ya her gün aynı sorulara aynı cevapları vermekten yorumladın mı

9+2 olsun ya bosverin feneri filan bizim işimize gelir asıl, o zaman Demirbayi falan alma zorunluluğumuz olmaz direkt 3 yabancı orta saha yaparız.

Dünkü soruların tekrarını soracaklar işte yav. Bein sportsdan beyin yakan sorular beklemiyorum.

o kadar belliydi ki p.çlerin yaptığı transferlerin saçmalığından. mert müldür işine bulaşmamamız, kerem demirbay transferinin biraz daha ağırdan alınma sebeplerinden biri olabilir hatta bu durum bizde de.

9+2 olursa konusuruz.ihtimal uzerinden konusmam.bjk karsı cıkar gibi

o kadar belliydi ki p.çlerin yaptığı transferlerin saçmalığından. mert müldür işine bulaşmamamız, kerem demirbay transferinin biraz daha ağırdan alınma sebeplerinden biri olabilir hatta bu durum bizde de.
kerem gelirde,merti bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt