- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
herif şimdide xavi simos twit atyo sürekli,yıldım yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan güzelleme yapmaya değecek bir oyuncu değil yerli olmasa Floryadan içeri bile girmemesi gerekir normalde
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ihenachoNevzat Dindar: "Galatasaray'ın Bakambu ve Alexis Sanchez dışında üst seviye bir golcüyle teması varmış."
O kadar değilde olmazsa olmaz bir oyuncu değil.Berkan defansif anlamda katkı veren bir oyuncu ben Mehmet Topal a benzetiyorum.
Ben alternatif olarak tutulduğunu düşünüyorum.bu bakambudan daha iyisi gelecek bence
ciddi olsak fabrizio yazardıBen alternatif olarak tutulduğunu düşünüyorum.
Vallahi yazmam billahi yazmam ben takoz ayaklı futbolcu hiç sevmem koşu temposu savunmaya etkisi elbette iyi denebilir ama aşırı derecede tek yönlüBerkan 24 yaşında isviçreli olsa sabah akşam berkan da berkan diye yazardın muhtemelen.
Taylan ve Emre gibi oyuncuları hatır gönül göndermek bence de yanlış. İsteyen takımların altyapıda yetenekli oyuncuları varsa onların haklarını vs. almalıyız en azından.Yabancı sınırı devam ediyor; Taylan ile Emre toplam 500 bin € bile almıyordur. 2-3 milyon € bonservis getirmeliler gitmek için. Btw Cicaldau ve Morutan ileride bonservis bedeli ödeme ihtimali olmayan hiçbir yere kiralanmamalıdır.
Anadolu takımları bundan sonra gitsin başkasının oyuncusunu değersizleştirsin.
Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın Bakambu ve Alexis Sanchez dışında üst seviye bir golcüyle teması varmış."
Yav baslicam ust duzey golcune getir iste bakambuyu kafamiz rahatlasin
Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın Bakambu ve Alexis Sanchez dışında üst seviye bir golcüyle teması varmış."
Vallahi yazmam billahi yazmam ben takoz ayaklı futbolcu hiç sevmem koşu temposu savunmaya etkisi elbette iyi denebilir ama aşırı derecede tek yönlü
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi