Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki bir soru maliyetleri aynı Zaha mı Talisca mı hangisini daha çok isterdiniz.
zaha pl den geliyor diğeri arabistandan zaha tabiki.Peki bir soru maliyetleri aynı Zaha mı Talisca mı hangisini daha çok isterdiniz.
Mabadimiza mi sokucaz nerde oynaticaz onugs niye zaha transferine girmiyor
zaten adam cl oynamak istiyor banko gelirdi
bu hayri baya baya tılsımlı biri arkadaşlar
bakın görün bu zaha kesin gs yapar
Kerem orda oynuyor diye büyük ihtimalgs niye zaha transferine girmiyor
zaten adam cl oynamak istiyor banko gelirdi
Peki bir soru maliyetleri aynı Zaha mı Talisca mı hangisini daha çok isterdiniz.
Icardi'nin arkasında Angelino gibi orta açan bek varken Talisca'da kafa toplarında iyi şov yapar diye düşünüyorum.zaha pl den geliyor diğeri arabistandan zaha tabiki.
Hangi şehir üstat
Talisca tabi üstadPeki bir soru maliyetleri aynı Zaha mı Talisca mı hangisini daha çok isterdiniz.
Aslanisca tam ihtiyacımız olan profil. Ligi kırarPeki bir soru maliyetleri aynı Zaha mı Talisca mı hangisini daha çok isterdiniz.
Evet ama form olarak zaha daha dinçtir eplden geliyor sonuçta o yüzden ben zahayı seçerdim.Icardi'nin arkasında Angelino gibi orta açan bek varken Talisca'da kafa toplarında iyiyken şov yapar diye düşünüyorum.
Çok isterim Angelino gibi bir bek varken yay üstünde zımba gibi şut çeken, frikikleri müthiş kullanan üstüne kafa toplarında da Icardi ön direğe Talisca arka direğe yollasak her maç en az 1 kafa golü buluruz.Talisca tabi üstad
Bu ligin bug’ı talisca
Herif ceza sahasi disindan kafayla gol atmisti gözgöze hala unutamiyorum