Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.640
- 29.097
- 2.993
Fb maçını yine son haftaya alırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-Sivas deplasmanıBerkan’ın maaşı az diye ayrılması söz konusu değil, kendisine gerekirse iyileştirme yapılır.
Geçen sene herkes oynayamayacağım diye kaçarken herkesin sövdüğü ortamda kalıp mücadele etmesi, önemli katkılar vermesi umarım biraz olsun kendisine hakaret edip duranları utandırmıştır.
Kendisinin maliyeti de 4 milyon euro değil o dönemin bütçesiyle 40 milyon TLdir, tekte ödenmedi.
Yalandır, Fabrizio daha tweeti atmadan gönderi buraya bile düşerdi adam tweet atınca ilk 2 saniye de burada bile 3 kişi paylaşılıyor.Fabrizio zaha fbde yazıp silmiş diyorlar

İngiltere, Bundesliga, Fransa ligleri + bizim lig iyi aslında. Smart özelliği de var. Geçen yıl sadece taraftar paketi vardı benim bunun yarısına.Tod'da güzel kampanya var bence. Hemen hemen aynı fiyata iptv satıyorlar yıllık.
Ekli dosyayı görüntüle 210700
Fb lilerin kulübümüze büyü yapma ihtimalini de göz ardı etmemek lazım sergenKisin wandaya bela okuyan Gsli kizlardan birine wodoo büyüsü yaptıydım,sevgilisinden ayrilmis.oh iyi olmus aşifte seni
1.5 aydır gösteriyorlar biz şampiyon olduktan sonra da gösteriyorlardı bizim gollerden fazla göstermiş olabilirler.Asporda tüm gün zahanin gollerini gösterdiler
Tehlıkelı adamsınKisin wandaya bela okuyan Gsli kizlardan birine wodoo büyüsü yaptıydım,sevgilisinden ayrilmis.oh iyi olmus aşifte seni
Tod'da güzel kampanya var bence. Hemen hemen aynı fiyata iptv satıyorlar yıllık.
Ekli dosyayı görüntüle 210700
İtiraf da geldiğine göre mıhlayalım bir kaç gün derim.ben forumdayken transfer falan olmaz boşua inanmayın kendimi ağustosa saklıyorum asıl fırsatlar o zaman çıkacak o zamana kadar transfer yapmasak da olur
İcardinin iş ciddi gibi hakkımızda hayırlısı olsun.Bu adam bizi nerdeyse tek başına şampiyon yaptı+ 35lik veteranların geçtim prime dönemindeki ruben nevezlerin,milinkovic saviclerin patır patır arabistan'a gittiği yerde yıllık 30m euro teklifi reddetti.Şu an desteğe ihtiyacı var klüp olarak da taraftar olarak da arkasında durmamız lazım insallah kazasız belasız atlatırlar.
Gezegenler birbirine girmiş herhalde o yüzden bi aksaklık olmuş.Sergen sen 17'si demiyor muydun Erden Timur'un sükse yapacağı gün olarak?
haber mi var