Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.439
- 30.279
- 1.988
Olasi bir kötü sonuçta döve döve getirirler benceIcardi mevzusu uzayacak gibi demiştim iş oraya gidiyor maalesef. Önümüzdeki hafta falanda geleceğini düşünmüyorum açıkçası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olasi bir kötü sonuçta döve döve getirirler benceIcardi mevzusu uzayacak gibi demiştim iş oraya gidiyor maalesef. Önümüzdeki hafta falanda geleceğini düşünmüyorum açıkçası.
Bence kiramadigi icin herkese çıkıyor. Hayir demeyi bilmesi gerekHocanın zorlama şekilde medyatik olma çabası itici gelmeye başladı
Beşiktaş ve fener birbirlerinin transferlerine karışmıyoruz diyorlardı bu sene birbirlerini girdiler.
Özel uçağa dayanarakForum da yarin Icardi gelecek diyen arkadas neye dayanarak bunu dedi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum da yarin Icardi gelecek diyen arkadas neye dayanarak bunu dedi?
Beşiktaş ve fener birbirlerinin transferlerine karışmıyoruz diyorlardı bu sene birbirlerini girdiler.
Amkarbat
Özel uçağa dayanarak
NiyeHakkinda rapor var
Peki bu ozel ucak baskasi icin olabilir mi?
Onu ben bilmem ilgili arkadaş açıklasınPeki bu ozel ucak baskasi icin olabilir mi?
Yabancı kuralının yarısını stopere harcıyorlar lol yabancı kuralı kalkıyor galiba56. stoper mi